Imię: Nazywam się Karolina. Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to ani003. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 2-5 godzin. Najchętniej gram na serwerze creative. Data urodzenia: 12.04.2002r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft gram 4 lata... Niestety daty nie podam :/ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 02.03.2014r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. Pełniłam funkcję moderatora. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Starałabym się o to by były mniejsze lagi i nie wywalało z gry. Reszta jest super. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy pomocnika: /kick (wykopuje gracza z serwera np za spam) /mute (czas) wycisza gracza. Obowiązkami pomocnika są: Pomaganie graczom i ekipie, pilnowanie porządku. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ pełniłam podobną funkcję, i zawszę o tym marzyłam... W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Winnemu należałaby się kara. Jeżeli zrobiłby coś naprawdę złego powiadomiłabym moderatora lub admina. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No tak, dużo ludzi mnie lubi i ja ich też Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłą osobą, potrawie być sprawiedliwa. Jeżeli byłabym pomocnikiem, byłabym bardziej ambitna, chociaż już chyba jestem Tak naprawdę moje hobby to pomaganie innym, więc nadawałabym się do tego. Na serwerze mam wiele przyjaciół, kolegów i koleżanek. Gdyby ktoś źle pisał różne wyrazy np. Muj zamiast mój... Nie pisałabym mu tego, na błędach się człowiek uczy Określ swoją dyspozycyjność: Staram się systematycznie wchodzić na serwer, można naprawdę na mnie liczyć. Umotywowanie podania: Szczerze, moje największe marzenie to zostać pomocnikiem lub kimś z ekipy. Jestem dobrej myśli [hr] Jak coś, na tym koncie nie gram długo na craftapple ale na innym.
Jestę na nie. Powody: -> Nigdy cię na serwerze nie widziałem. -> Podanie takie jakby "nieczytelne", pogrub pytania. -> "Jeżeli byłabym pomocnikiem, byłabym bardziej ambitna, chociaż już chyba jestem" to moja opinia, ale zdaje mi się, że tylko ci zależy na randze. To tyle ode mnie.
Hmm wydaję mi się,że bardziej ci zależy na randze niż na pomocy innym graczom. Ale przejdźmy do podania a więc. -Podanie dość ubogie mogłaś je bardziej rozwinąć -Nie widziałem cię nigdy na serwerze -Nie pomagasz -Nie udzielasz się na Forum Myślę,że tyle wystarczy niestety jestem chwilowo na NIE
Błagam was! Skończcie wciskać te emotikony w podaniach, bo to strasznie obrzydza treść. Co do reszty, nawet fajnie to wygląda, lecz aktywność na forum jak i serwerze jak bardzo, bardzo mała. Myślę, że skoro zależy ci na randze i tylko na niej, to dla ciebie tu nie ma miejsca.
Widzę, że za bardzo zależy Ci na tej randze. Samo podanie jest czytelne, ale lepiej by się go czytało, gdybyś pogrubiła pytania. Nie widziałem Ciebie na serwerze (może dlatego, że to nowy nick). Nie udzielas się na forum. Podsumowując jestem na NIE #PisaneNaTelefonie