1. Imię: Damian 2. Dokładny nick w grze: DizyPro 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 2 godzin dziennie na serwerze survival. 4. Data urodzenia: 04 Lipca 2001 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać około 5 lat temu, ale miałem przerwę na prawie 2 lata. Pierwsza wersja, na której grałem to Minecraft 1.1 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od 12.04.2016, to bardzo krótko, ale przynajmniej gram 7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany na żadnym serwerze ani w żadnej grze. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie. 9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chyba nic. Serwer jest fajny, przyjemnie się gra. 10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: uprawnieniami pomocnika są: /kick <nick> wyrzuca gracza z serwera, /mute <nick> <czas> mutuje gracza na określony czas np. 24h, 10min, 7day. obowiązkiem pomocnika jest: Pomoc graczom, pomoc moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszanie błędów i bugów dla Administracji, uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum. 11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chyba dlatego, że nigdy nie pełniłem takiej funkcji oraz by pomagać innym graczom. 12. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się dojść do kompromisu dwóch stron. Jeżeli to nie pomoże będę postępował zgodnie z Taryfikatorem Kar. 13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że tak! 14. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miłym człowiekiem, który lubi grać w gry komputerowe. Nie lubię mówić o sobie, ani o szkole xD. Jestem sprawiedliwym człowiekiem, który ma dobrze rozwiniętą wyobraźnię. Jestem ogarnięty jak na swój wiek. Potrafię pomóc innym. 15. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem obecny po godzinie 15:30 Można się ze mną skontaktować przez STEAM: steamcommunity.com/id/DizyProPLayer 16. Umotywowanie podania: Siedziałem około 2 godzin przy czytaniu regulaminu (co zdarza się rzadko) oraz pisaniu podania. Myślę że zostanie to wzięte pod uwagę.
Naprawdę? Ja mam urodzinki 05 Lipca Przejdźmy do rzeczy: Na Tak: - Ładne podanie, użyłeś BB-Code - Odpowiedni wiek, -Sporo grasz w mc. Na Nie: - Krótko grasz, nie udzielasz się w grze/forum. - Nie widziałem cię na serwerze, nie pomagasz, PODSUMOWANIE: Posiedź na serwerze pomagaj graczom co potrzebują pomocy. Udzielaj się na forum. Wtedy będzie jaka jest twoja postawa. Daj się nam poznać . Zostaję na NEUTURAL Ps: Prawie urodzinki masz ze mną
Różowy? Jak na 15letniego chłopaka... No dobra, nie ważne, ale jest dość czytelnie. Jestem na nie. Powód: nawet Cię chyba nie widziałem w grze...
Wybrałem ten kolor z 3 powodów: -nie jest jaskrawy (nie bolą oczy), -wyróżnia się, -z przyzwyczajenia, że czerwony jest dla nauczycieli xD.
Widuje cię nie raz w grze ale nie widzę twojej fatygi do pomocy :/,nie wypowiadasz się na forum,mało grasz na craftapple. Jestem na NIE
Fajny pomysł z kolorystyką i wyróżnieniem pytań ze wzoru na podanie na pomocnika. <mam_pomysl> Treść uboga, błędy interpunkcyjne są. Nie ukrywam, iż zaskoczyło mnie to, że zdania zaczynasz z małej litery i nie kończysz ich kropką, co w wieku 15 lat powinieneś już wiedzieć. Wiesz, nie sądzę, że spędziłeś 2 godzin na czytanie regulaminu. Mi zeszło to zaledwie 15/20 minut [może mniej], ale cóż, może ty składasz jeszcze literki, nie wiem. Osoba która otrzymuje miano pomocnika, musi pomagać i angażować się w wirtualne życie serwera, a także swoimi pomysłami wzbogacać je, przy tym zapoznać i dać się zauważyć graczom. Nie pisz podania za miesiąc, bo to nic nie da. Wtedy gracze pomyślą, że zależy ci tylko na randze, a w tym chyba nie o to chodzi.
Praktycznie wszystko napisał ThunderBuddys. Za krótko grasz na CA. Sam jestem pomocnikiem, podanie złożyłem po 2 latach grania na serwerze. Podsumowując jestem na NIE. #PisaneNaTelefonie