MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lUKIMC, 17 Kwiecień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lUKIMC

lUKIMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie na Pomocnika
    Imię:Maks

Dokładny nick w grze:lUKIMC

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Gram 2 godziny,wchodzę o 17 (najczęściej),oczywiście najchętniej lubię wchodzić na serwer Creative.

Data urodzenia:31 lipca 2003 roku (mam nadzieję że nie będe odrzucony z powodu wieku)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Sierpień
    (niestety nie pamiętam którego)2012 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:październik 2014 roku

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie miałem takich przypadków.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:pełniłem,niestety nie pamiętam jak nazywał się serwer,ponieważ został usunięty.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Raczej nic nie chce zmieniać,bo nie trzeba.Serwer jest bardzo dobry,a nawet za dobry,żeby cokolwiek ulepszać.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia:Kickowanie w razie nieopowiedniego zachowania gracza,a nawet i banowanie.
    Obowiązki:Załagodzić różne konflikty,pomagać graczom,zgłaszać usterki,mieć dobrą ortografię.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:By pomagać innym graczom,kickować (a może nawet i banować) graczy którzy się awanturują,przeklinają lub robią coś wbrew regulaminowi.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Teleportuje do siebie osoby które awanturują się,przemówie do rozumu,a jeśli to nie pomoże-niestety będę zmuszony zkickować gracza/y.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,posiadam.Zawsze załagadzałem powstałe konflikty.

Opisz swoją osobę:Ogólnie to jestem spokojny i opanowany.Znam dużo komend,no chyba że jakiejś nie umiem,to poprostu się jej uczę i zapamiętuje.Kiedyś się kłóciłem z innymi graczami,aż wreszcie pewien użytkownik powiedział mi że nie powinienem tak postępować i się zmieniłem.Zawsze lubiłem nagradzać za dobrą pracę.Lubię gdy jest ład i porządek.

Określ swoją dyspozycyjność:W dni powszechne o 17:00-17:30,w poniedziałki i czwartki,a w weekendy o 8:00-10:00 do 14:00.

Umotywowanie podania:Mam nadzieje że osoba,która teraz czyta to podanie,nie odrzuci je.Mam nadzieję że zostanę pomocnikiem,szczerze mówiąc,marzę o tym.

Reklama
  2. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Plusy:
    -Pełniłeś już taką rolę.
    -Widuję Cię na serwerze.

Minusy:
    -Nie udzielasz się na forum.
    -Zdania w podaniu za bardzo się ze sobą zlewają. Nie używasz w ogóle spacji.

Neutral:
    -Podanie jak podanie, tylko trochę za krótkie.
    -Co do wieku to nawet ok.

Podsumowując jestem na NEUTRAL

Powodzenia i pozdrawiam.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Po 1. Nie wymieniłeś komend pomocnika
    po 2.Pomocnik nie,może banować

Widzę,że nie zapoznałeś się z regulaminem jak byś napisał tu IP tego servera to najprawdopodobniej twoje podanie zostało by odrzucone i został byś zbanowany,za nie umyślną reklame.

Ehh miałeś tu opisać siebie a nie wypowiadać się na temat swojej wiedzy o komendach.

Podsumowanie jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę