Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:5 dni temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie nie byłem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Administrator,właściciel Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Troszkę ulepszyć spawn,dodać regulamin na spawnie dla leniuszków Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Uprawnienia: /kick,/mute /gamemode 1,0,2 Obowiązki: Pomagać graczom na serwerze ,zgłaszać problemy administratowi,viceadministratowi,Zawsze odpowiadać na pytania/problemy graczom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Gdy wbijam na serwer i admina nie ma to widze poprostu masakrę,tutaj 1 spami,2 wyzywa nie mogę tak tego zostawić! W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyaję im odpowiednie kary a jak to nie zadziała to perm wystarczy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miły,uprzejmy,nie wyzywam. Zawsze pomagam w problemach. Można na mnie liczyć w każdej sytuacji. Można na mnie liczyć,nie jestem za miły, ale też nie za hamski. Daję odpowiednie kary,jestem ogarnięty nie jestem tzw "dzieckiem" Określ swoją dyspozycyjność:Można zawsze na mnie liczyć, Gdy coś obiecuję przytrzymuję tą obietnicę,Zawsze i to zawsze jestem gotowy to pomocy,gdy nie mogę zrobić paru rzeczy na raz informuję gracza żeby chwilkę poczekał Umotywowanie podania:Ten serwer jest fajny więc nie chcem żeby ktoś niszczył ten serwer swoim zachowaniem, Gdy raz widzę dzieci które wyzywają spamią i nic nie moge z tym robić to poprostu się zastanawiam ile ten serwer może jeszcze wytrzymać? Chcem żeby craftapple trwało jak najdłużej a ja wam w tym pomogę