Imię: Patryk Dokładny nick w grze: paatrykk0 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-9 godz.,jeżeli zostanę pomocnikiem będę grał tylko tu. Data urodzenia: 04.08 2003 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: [/b] Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jakiś rok temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak oczywiście miałem kilka swoich serwerów,na które wchodziło około 50 osób. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodał bym jedynie mój ulubiony tryb : Bed Warsy , Prison Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi pomagać administracji w przestrzeganiu zasad przez Graczy , Vip'ów , Svip'ów. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Byłem już na kilku serwerach Administratorem i dlatego lubie pomagać Administracji. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Daje graczowi muta jeżeli się bardzo kłuci , jeżeli się nie kłuci próbuję rozwiązać konflikt Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak pracowałem już z bardzo dużo ilością ludzi i jeszcze z nikim się nie pokłóciłem. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miły.Lubię ludzi.Chętnie pomagam.Jestem sprawiedliwy i nie rozdaje rzeczy nikomu(jedynie jeżeli ktoś z Administracji zrobi event a ja dam mu nagrodę).Jestem pomysłowy. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem do dyspozycji w każdej chwili.Gdy zacznie się lato będę cały czas siedział na CraftApple. Kontakt ze mną:Team Speak ,skype(podam kiedy rozważycie moje przyjęcie) Zazwyczaj gram na Survival i Gildie,leczy gdyby powstałby tryb gry Prison spędzałbym tam całe dnie. Pozdrawiam paatrykk0
Chyba nie zrozumiałeś do końca o co chodzi w punkcie nr. 2 Mianowicie chodzi o tryb na którym grasz najczęściej, a nie określony serwer Minecraft. Poza tym składnia zdania w paru punktach leży. Ortografia też oczu nie cieszy. Jak na razie w sprawie twojej kandydatury jestem na nie.
Na nie, nie kojarzę, żebyś komuś pomagał na czacie, wchodzę na serwer co jakiś czas, żeby popisać z ludźmi i prócz pisania "Cześć" nie wyróżniasz się niczym. 5 rozbudowanych zdań? Widzę, że bardzo się rozpisałeś i Twoje bogactwo leksykalne urzekło mnie. Ortografia leży - przeglądarki raczej podkreślają na czerwono błędy, warto czasami kliknąć prawym na taki wyraz. Punkt o doświadczeniu: tam jest czas przeszły, a Ty napisałeś to tak jakby ktoś Ciebie pytał czy będziesz miał w ogóle czas przebywać na ca. Udzielaj się na forum, bo pierwszy post - podanie to tylko w przypadku Zielonego. Coś mało ważnego (rada na przyszłość) - zadbaj o formatowanie, ładnie sformatowane podanie lepiej się czyta i jesteś odbierany jako osoba schludna.
Dooobra, teraz ja Plusy: - czas gry - W sumie w wieku 13 lat człowiek jest dojrzały - Potrafisz współpracować z ludźmi Minusy: - Podanie się zlewa, mógłbyś chociaż wstawić ENTER pomiędzy pytaniami - Jakoś ten punkt "Jakie uprawnienia u obowiązki posiada pomocnik?" nie przemawia do mnie. - Ortografia bardzo słaba, jeżeli nasz dyslekcję to powiedz Podsumowanie: mocny neutral/słabe NIE Pozdrawiam~adeluna7 #PisanieNaTelefonie
Na Tak: -Dużo czasu spędzasz na serwerze, -wiek. Na Nie: -podanie się zlewa i ciężko się je czyta, -nigdy nie widziałam ciebie jak pomagasz innym, -nie udzielasz się na forum (przynajmniej ja nie widziałam). Przykro mi ale jestem na nie.