MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by hmh99, 11 June 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hmh99

hmh99 Użytkownik

Imię: Kornel
    Dokładny nick w grze: hmh9
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:eek:d 2 do 5,10 godzin, najwięcej spędzam na creativie
    Data urodzenia:03.05.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.1.2
    Ok.2,5 lat temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Około 2 miesiące temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Bez kłamstw dostałem bana na miesiąc za lekką reklame
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Szczególnie plugin afk dzięki któremu gracze którzy nie będą aktywni przez minimalnie 3 minuty, zostają wyrzuceni do lobby
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick,/mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ chciałbym ulepszyć ten serwer jak najbardziej i żeby trwał jak najdłużej.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Szukam dowodów, jak znajdę dobry dowód dojdę do sprawcy oraz dam mu odpowiednią kare
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak najbardziej :)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Kornel posiadam 14 lat. Jestem miły dobry, oraz można mi zawsze zaufać, moje hobby to motoryzacja.Jestem w 2 klasie gimnazjum :).
    Określ swoją dyspozycyjność:Zawsze pomagam graczom,nigdy nie odpuszczam.
    Jestem sprawiedliwy, miły, daję odpowiednie kary
    Umotywowanie podania:Gdy wchodzę na serwer to widzę wiele osób, którzy reklamują,wyzywają i ja tak nie mogę zostawić.
    Wiele osób niszczy serwer swoim zachowaniem a ja chcem żeby ten serwer trwał jak najdłużej

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page