Imię:Mateusz Dokładny nick w grze:XDMCSnakePL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: na serwerach jestem czesto i morzna mnie Zobaczyć Data urodzenia: 2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.4. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapplena Craftapple: Na CraftApple zacząłem grać 2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: NIe ale jestem na serwerze mod mały ale jestem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic ten serwer jest wyszczałowy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać pilnować żeby nikt nie omijał cenzur i żeby nie śmiecili na spawn Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo sie nudzę W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Czemu sie bijecie Bo on mnie zbił dajcie spokój w ameryce mają komputery nie a wy macie dajcie spokój Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak chyba tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Mateusz i lubię robić różne kreatywne rzeczy. dlatego gram minecraft Bloki Kwadratowe Określ swoją dyspozycyjność: jestem prawie czesto ja udaje żeby nie ści do szkoły i grać w minecraft Craftapple Umotywowanie podania: Gram już pewien czas na Waszym serwerze i od jakiegoś czasu, coraz częściej, będąc na serwerze, nie miałem wiele do roboty to tyle . Poprawa Podania[/size]