Witam, Imię: Klaudiusz Dokładny nick w grze: miszczorr Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze bywam około 2 godzin dziennie,ale w weekendy około 5 i w godzinach nocnych. Data urodzenia: 26 Październik 2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grę około 5 lat temu w wersji 1.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około półtorej miesiąca Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: TAK Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer Craftapple jest w jak najlepszym porządku. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi pomagać w obowiązkach i prośbach graczy wyższych od niego rangą jak i troszczyć się o miłą grę innych normalnych graczy. Musi też pilnować pilnować przestrzegania regulaminu przez innych graczy na chacie jaki i w grze.Jego zadaniem jest też informowanie administracji o usterkach i błędach.Ma dostęp do komend /kick i /mute. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Craftapple jest moim ulubionym serwerem.Chciałbym go budować i ulepszać. Wszelkie problemy staram się załatwić w drodze konsensusu i bez stronie.Staram się wytłumaczyć na czym polega prawda i racja przeciwnej strony i wyciągam konsekwencje, które mogą skutkować kick'em Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Mam na imię Klaudiusz mam 14 lat mieszkam na północnym-wschodzie konkretnie w Białymstoku.Jestem miły sprawiedliwy i dociekliwy nie obrażam innych. Przestrzegam regulaminu i dbam o to aby go przestrzegano. Staram się pomagać.Jeśli już coś robię staram się to zrobić najlepiej. Oprócz Minecrafta gram też w: Cs:Global Offensive, Battlefield 4 i tego typu FPS'y. Umotywowanie podania:Mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone z pozytywnym skutkiem. Mogę zapewnić administratorów ,że przyznanie mi tego stanowiska nie będzie zła decyzją.Serwer Craftapple jest najlepszym serwerem na jakim grałem i z całych sił będę się starał,aby został on dalej tak dobry albo i jeszcze leprzy.:]
"Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: " coś tu się sypnęło. Zdania są zbudowane chaotycznie. Lepszy się pisze przez "sz", zapewne przeglądarka podpowiadała Tobie taką opcje. Nie widzę, abyś pomagał na czacie. Jeśli pytanie zaczyna się na "Czy" to nie wystarczy odpowiedzieć tak albo nie, wskazane jest, aby rozwinąć te punkty. Półtora miesiąca* półtorej do tego akurat nie pasuje zbytnio. Temat nie jest zgodny ze wzorem. Ogólnie to jestem na nie.