Imię:Kornel Dokładny nick w grze:hmh99 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam minimalnie 5 godzin i na creative najchętniej Data urodzenia:03.05.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersjarzybliżona data Nie znam ale gdzieś tak od 1.1.2 Ok 3 lata temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Miesiąc lub 2 miesiące pewny Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forumostałem kilka Kicków mute na 2 godziny i chyba bana na 24 h za leciutką reklame Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycieełniłem funkcję HeadAdmina/Właściciela o ruchu 100 graczy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic serwer jest idealny Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/mute np. 24 h. 15, 30 min, oraz /kick (nick) (powód) Obowiązki: Pomagać graczom i wyjaśniać im działanie komend, Pomaganie moderatorom w ogarnianiu servera,Być w życiu servera, Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ wiele ludzi niszczy server gdy ja jestem to nie mogę nic zrobić, Gram długo na serwerze creative od 2 do 10 godzin albo wyżej W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Znajdę powód konfliktu,Sprawcę i dam mu odpowiednią karę Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak najbardziej Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kornel chodzę do 2 gimnazjum (już 3) moje hobby to Sport,Motoryzacja mieszkam niezbyt dużym mieście zwanym Kwidzyn Określ swoją dyspozycyjność:Jestem bardzo pomocny,chętny do pomagania zawsze obecny,Jestem sprawiedliwy,miły, Umotywowanie podaniaisałem wiele podań i chciałem wreszcie spróbować, Dzięki mojej obecności mam nadzieję że ten server będzie jak najlepszy i będzie jak najdłużej trwał
[align=center]Podanie nieczytelne,mógłbyś się postarać.Jesteś nie miły z tego co słyszałem i widziałem na chacie Jestem na NIE[/align]
Ale co pewny? Pewny siebie? Z taką kartoteką, to szczerze... Jesteś w złym miejscu. W jaki sposób? A konkretnie? Jak na ostatnią klasę gimnazjum od września, to... słabo u Ciebie z interpunkcją i logiką wypowiedzi. Ilość ≠ jakość No to pozostawię bez komentarza, wnioski proszę wysnuć samodzielnie.
Podanie napisane FATALNIE ! Po za tym, nigdy Cię nie widziałem na serwerze i nie wiem czy pomagasz czy nie. Słyszałem że jesteś nie miły i skandaliczny. Na NIE.
Jest kilka powodów na NIE: Zły człowek. Złe podanie. Nieodczekany miesiąc (Chyba) brak miejsc, ale o tym to nie jestem przekonany. Jeśli chodzi o ciebie jestem całkowicie na nie. Nie pisz już podań...