Imię: Dominik Wasilewski Dokładny nick w grze: Pan_Jagodka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-4 godz. (wakacje), 1 - 2 godz. (szkoła). Najczęściej gram na Creative. Data urodzenia: 7.01.2004 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 23.07.2014 r. v: 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4.03.2016 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, jak najbardziej. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick [nick] [powód] /mute [ilość, maks. 7 dni] Obowiązki: -Wykonywanie poleceń administracji, -pomaganie graczom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Po prostu chce pomagać innym ludziom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Znajdę kompromis tak aby obie strony miały dobrze. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Opisz swoją osobę: Jestem osoba bardzo miłą, która szuka rozwiązania problemów dyplomatycznie. Kiedy ktoś prosi mnie o pomoc nawet blachą, pomagam z przyjemnością. Nie lubię kłótni z byle powodu np. kto ma pójść do kogo. Jestem też kreatywny i pomysłowy. Bardzo lubię pomagać nowym graczom. Określ swoją dyspozycyjność: Najczęściej jestem dostępny w wakacje, w czasie szkolnym trochę mniej dostępny niż wakacje. Umotywowanie podania: Chciałbym pomagać ludziom jak inni ludzie w administracji. P.S to drugie zgłoszenie, bo pierwsze źle napisałem.
Nie odczekałeś miesiącu od napisanie poprzedniego Podania. Odczekaj miesiąc, zacznij udzielać się na forum oraz bardziej pomagać na serwerze, przeczytaj regulamin. Jeśli nadal będzie Ci zależało na zostaniu Pomocnikiem, złóż ładniejsze, staranniej napisane podanie za miesiąc. Powodzenia
Nie napisałeś nic w Co byś chciał zmienić na Craftapple. Nie odczekałeś miesiąca. Podanie trudno się czyta. Jestem na NIE. / pisane na telefonie
Hehe nwm czy to pomocnik czy mod (nie wazne ale to chyba ktorys z Lucko'w) dałmi mute na 2 dni Hehe xd [hr] A tak do sprawy: Na serwerze nie gram i nie dam rady sprawdzić czy pomagasz innym i czy wgl jesteś online. Zostawiłeś punkt " Co chciałbyś zmienić na CraftApple zostawiłeś ten punkt kolego. Do tych " Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik? " - Pozwole się bardziej przyczepić do" obowiązki" ponieważ (nie czytałem regulaminu i nie wiem za bardzo) pomocnik powinien moim zdaniem ogarniać chat, i być aktywnym na forum. Słuchaj ranga Pomocnik nie zobowiązuje Cię do tego by pomagać innym. Wiele osób pomaga innym choć nie są pomocnikami. A po drugie to tylko napis przed nickiem, taki np jak VIP czy SVIP. To Opisz siebie min 5 zdań to ześ ładnie napisał. A w tym umotywowanie podania, tak jak napisałem wcześniej nie trzeba Ci tego napisu Pomocnik żeby pomagać. Sory chłopie jestem na NEUTRAL!