MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Aquez, 2 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aquez

Aquez Użytkownik

Imię: Rafał

Dokładny nick w grze: Aquez

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 1-2h ,survival

Data urodzenia: 20.10.2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012r wersji nie pamiętam dokładnie

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:1 miech

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem na serwerze 2000 graczy w szczycie (Ip podam ale nie w podaniu)

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chce usprawnić serwery i sprawić aby gracze wyciągali z gry same przyjemności.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Uprawnienia:kick,mute

Obowiązki:pomaganie graczom w różnych sytuacjach.Ogarnianie chatu i ludzi którzy 'źle się zachowują'

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym pomóc adm w ogarnianiu ludzi.Ale także lubię 'pobawić sie w detektywa' i pomagać graczom

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Oczywiście wysłucham obu stron,po tym na 100% dojdę do jakiegoś wniosku (zależnie od sytuacji) i rozwiąże problem.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę że jestem osobom łatwo nawiązującą przyjaźnie więc jakiś wielkich trudności we współpracy nie będzie.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mogę posiedzieć 3-4h dziennie czasami dłużej (rano,wieczorem,popołudniu) zależy kiedy mam ochotę.

Umotywowanie podania:Macie spoko serwer i chce uczynić go chociaż trochę lepszym. Więc mam nadzieje że rozmyślicie podanie pozytywnie

Reklama
  2. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Za krótko grasz na serwerze nie widziałem byś pomagał graczom

jestem na nie

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Podanie niezgodne ze wzorem (tytuł, punkt opisujący twoją osobę).

Poza tym nieznajomość Regulaminu (twierdzisz, że podasz IP serwera, na którym pełniłeś rzeczoną funkcję), nieznajomość obowiązków pomocnika (a przynajmniej tak wynika z punktu, w którym miałeś je określić), kiepsko rozpisane, przesadzona ilość kolokwializmów ("1 miech" to nie data). Również dość kiepska interpunkcja rzuciła mi się w oczy, a na serwerze w ogóle cię nie widuję (tak, gram trochę na survival).
    Pokaż się ludziom, popomagaj czy coś, pograj trochę dłużej.

Jestem na nie.

No i jeszcze zerowa aktywność na forum, nie powinno się o takich rzeczach zapominać. Rozumiem, hańba mi za to.

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Pomijając już to co napisali wyżej to dodam iż podanie to tak jakby cv, wiec mało tolerowane są błędy ortograficzne i interpunkcyjne oraz skróty. Nauczcie się edycji, przejrzystości podań. Postarajcie się aby w podania było TO COŚ. Spacja tez nie gryzie.

Odrzucone. Spróbuj za miesiąc.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page