Wiktor Infernoing 1-2 godz. czasami 3-5 17.05.2005 17.03.2011 26.12.2015 NIE TAK Możliwość korzystania z worldedita też dla zwykłych graczy by łatwiej było budować np. mury na działkach albo szybciej zmieniać podłożę na działce. Ponadto umożliwiłbym spawnowanie mobów pokojowych takich jak koń czy villager. Chciałbym zostać nim ponieważ gram często na serwerze CraftApple i byłbym jednym z najczęściej grających pomocników takich jak _Zielony_ czy Invera Jeśli sprawa byłaby naprawdę poważna wykopałbym (kick) z serwera twórcę sporu lub obydwu gdybym nie mógł dotrzeć kto był jego twórcą. W sprawie małej wagi spróbowałbym pogodzić uczestników kłótni sposobem pisemnym. Posiadam i to bardzo duże umiejętności współpracy Jestem człowiekiem inteligentnym, pomysłowym i sprytnym. Jestem pacyfistą i nie lubię wdrażać się w duże konflikty, lecz jeśli muszę to próbuję rozwiązać spór. Jestem człowiekiem spokojnym ale też szybko denerwującym się a czasami nawet wybuchowy. Dyspozycyjność ma to w dni powszednie 1-3 godzin. od 15-18 a w weekendy 1-5 (nawet) od ok. 14-19 oraz wieczorami od 18-1 Mój motyw to pomoc serwerowi i pełnienie straży nad chatem oraz próba zmiany (na lepsze oczywiście) serwera. Z poważaniem Infernoing