MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by WayMId, 18 October 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WayMId

WayMId Użytkownik

Imię:Krystian
    Dokładny nick w grze:WayMid
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 5 -6 godz w weekendy ok 7-8 :D Na serwerach skyblock.
    Data urodzenia:17.09.2000r
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zaczołem grac w minecraft w 19 lipca (albo 20 nie pamiętam zbytnio :( ) 2012 roku
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1.10.2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ogólnie chciałbym zmienić kulturę na serwerze mianowicie ostatnim czasem zauważyłem jak gracze używają wulgarnych slow których wymieniać nie będę. Dobrze było by też karać cheaterów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik powinien pomagać Modom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy na serverze lub forum ( Bugi , usterki ), Pomagać graczom jeśli mają problem / Wyjaśnić im działanie komendy, być aktywnym na forum oraz być otwartym na zadania zlecone przez administracje. Posiada uprawnienia do komendy /mute oraz /kick, którymi kara niektóre osoby
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem :Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ, na serverze skyblock jest mało administracji. Chciałbym pomagać takiemu fajnemu serverowi, oraz lubię pomagać innym graczom.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Jeśli chodzi tu o wulgarne słownictwo to pierw bym zwrócił uwagę temu graczowi a jeśli by to nie pomogło to bym go ukarał w postaci mute. Jeśli bym zauważył cheatera to bym to zgłosił do admina lub do moderatora.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak i to wielkie, wiele razy byłem w administracji na serwerze i pomagałem graczom oraz rozwiązywałem ich problemy np. z kradzieżami lub innymi sprawami.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem spokojnym oraz miłym nastolatkiem. Uczęszczam do gimnazjum nr 2. Lubie pomagać ludziom a także zwierzętom .
    Lubie także wysiłek fizyczny najbardziej uwielbiam boks i piłkę nożną. Myślę że to wystarczy.
    Określ swoją dyspozycyjność:Myślę że jestem bardzo dyspozycyjny można na mnie liczyć. Według mnie pełna gotowość do pracy :)
    Umotywowanie podania: Liczę na to że chętnie będziecie czytać to podanie i że przypadnie wam do gustu. Bardzo bym chciał być pomocnikiem na tym serverze (skyblock).
    Dziękuje za przeczytanie
    Krystian

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

2000 i gimnazjum?

hmm, I see.

Co masz na myśli "Jeśli chodzi tu o wulgarne słownictwo to pierw bym zwrócił uwagę temu graczowi"? Jak zobaczy się wulgaryzm to kick kick, a nie "ostrzeganie", po to jest Cenzura, żeby nie widzieć takowych na czacie.

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Jestem na ???

- krótka gra na serwerze
    - źle z interpunkcją i ortografią

Daj nam się poznać, uczęszczaj na forum i w grze.

Powodzenia za miesiąc ;)

4. Noragiri

Noragiri Użytkownik

" być aktywnym na forum" - Liczba postów : 1.
    "Myślę że to wystarczy." - Liczba nie rozbudowanych zdań : 4 natomiast rozbudowanych : 0.
    Nie widziałem ciebie na SB ( aktywność na chacie).

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page