Imię: Karol Dokładny nick w grze: R0kaH Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Craftapple, ***, ***, ***, ***. Data urodzenia: 24.05.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdzieś tak 4 lata już gram, od wersji 1.1-1.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Coś tak od początku Listopada. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: No cóż... Większe działki na creative może? Naprawdę nie przychodzi mi teraz nic na myśl. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: Kick, Mute/Tempmute, tphere, czy może /day i /night to nie wiem. Obowiązki: Pomaganie graczom, utrzymywanie czatu w dobrym stanie, sprawiedliwe karanie łamiących regulamin. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ od zawsze mnie ciągnie do pomocy, czy to fizycznie, psychicznie, w internecie. Lubię pełnić funkcję właśnie takiego Pomocnika . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy od tego, jaki jest to konflikt, bowiem zwykłej sprzeczki banem karać nie wypada. I vice versa. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Karol, mam 14 lat (w maju 15 :V). Mieszkam w Polsce (dokładniej - na Śląsku) , choć mój tata jest Włochem. Moje zainteresowania to: Kosmos, gitara, gry komputerowe, muzyka Electro House, Dubstep, Rap, Nightcore, Raggae. Lubię także książki, np. Wiedzmin (czytam już szóstą część), będę czytał Trylogię Husycką po skończeniu Wiedzmina. Określ swoją dyspozycyjność: W środku tygodnia trochę słabo: 15, 16, 17:00 - 23:00. W weekendy zwykle jestem dostępny cały dzień. Umotywowanie podania: Lubię pomagać, jak już wcześniej pisałem. Nie wiem jak to robię, ale gdy ja jestem Online to rzadko kogo widzę. Nie chcę mówić, że ten jest taki tamten taki a tamten to w ogóle owaki. Może nie widzę.