Imię: Antoni Dokładny nick w grze: pelletsstar01 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1 - 2,5 godzinki z czego 20% to gra na singlu . Najchętniej przebywam na serwerach: craftapple i *** Data urodzenia: 20.11.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: marzec 2010 , wersja Infdev Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: marzec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIE Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym organizować eventy np. co tydzień event O-X , sprint itd. , stworzyć na spawnie coś w stylu FaQ(serwer skyblock i survival). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: 1. Zobowiązany jest pomagać administracji (zwłaszcza moderatorom) ogarniać czat 2. Ma obowiązek zgłaszać wszelkie problemy administracji oraz nie może ich ukrywać 3. Musi pomagać nowym graczom na serwerze (głównie wyjaśniać co robi dana komenda , do czego służy taki i taki item itp.) 4. Musi być aktywny na forum i stronie serwera. 5. Zobowiązany jest wykonywać to co wskażą osoby mające wyższą rangę niż "Pomocnik . Uprawnienia Komenda /kick <nick> (wywala gracza z serwa) oraz komenda /mute <nick> <czas (1h , 10min, 2day) wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo niesienie pomocy graczowi i pomagać kolegom mających w administracji wyższą rangę od posiadanej (tzn. chodzi mi o tą , o którą składam podanie czyli Pomocnik) W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: wcielę się w rolę mediatora(pod warunkiem że sprawa nie dotyczy PvP) i będę wymagał np. dowodu na to że ktoś ma hacki bo nie chcę żeby ktoś skarżył się że przeze mnie dostał bana a tak naprawdę nie ma na to dowodów i dlatego że nigdy jeszcze nie byłem w administracji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: TAK Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. 1. Jestem osobą ambitną , nie mam nic do nikogo(chodzi mi o to że np. nie mam nic do tego że ktoś jest taki , jest sobie np. Chłopak z Polski chodzący z dziewczyną z Włoch itd. i nic do tego nie mam) 2. Mimo iż mam umiejętność współpracy z ludźmi lubię przebywać sam i robić coś sam( kiedy trzeba to trzeba współpracować , zwłaszcza z administracją) 3. Jestem uczciwy , nie zgapiam niczego z internetu i nie zwalam z neta podczas odpowiadania na pytanie (przy tym w podaniu też nie zwalałem) 4. Jestem lojalny i właśnie za to jestem najbardziej ceniony 5. Lubię kiedy ktoś jest zadowolony z tego że jestem i wiem że to brzmi dziwnie .(często u mnie tak jest) Określ swoją dyspozycyjność: Mam dużo czasu i jestem gotów podjąć się tego wyzwania i ewentualnie podjąć się kolejnych (tu chodziło mi o to że podejmę się rzeczy przeznaczonych dla Moderatora itd.) ( nie do końca zrozumiałem o co chodziło w tym pytaniu więc odpowiadam na spontanie) Umotywowanie podania: Podczas odpowiadania na pytanie odnośnie obowiązków i praw pomocnika nie zgapiałem , po raz pierwszy będę miał szansę być pomocnikiem ,