imię:Kasia Dokładny nick w grze: KasiaTheKasix Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok.4-5 godzin najczesciej na creative Data urodzenia:9.11.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie wiem dokładniej, kiedy zaczełam grać w minecrafta ale było to chyba 3 lata temu w wersji 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: okolo półtoraj roku temu na nicku "kasianinja" Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum:banowana nie ale dwa razy z kickowana nie pamietam za co Co chciałbyś zmienić na Craftapple: -Lagi. Głównymi skargami w grze są ciągłe lagi, które sama odczuwam, znacznie utrudniają one przyjemną gre Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick - wurzuca gracza np. wtedy gdy zachowuje sie wulgarnie /mute - wycisza gracza na dany czas kiedy ostrzeżenia nie pomagają Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Dlatego że czasami widze jak niektórzy gracze bluźnią a nie ma innyh pomocnikó lub adminów. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: wysłucham obie osoby i upewnie sie ze muwią prawde lub jak będą swiatkowie też ich wysłucham. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: tak posiadam taką umiejętnosc.Dogaduje sie z sojusznikami na arenie. Opisz swoją osobę (min. 5 rozbudowanych zdań): mam na imie Kasia.Mam 17 lat.Zajmuje sie komputerami i często gram w piłke nożną i ręczną.Lubie rysowac co mi bardzo dobrze wychodzi.Moim ulubionym przedmiotem w szkole są zajęcia komputerowe i plastyka.Jestem osobą inteligęntną.Dbam o kondycje fizyczną. 14. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze CA mogłabym grac codziennie gdy by nie szkoła.Nie ma dni w którym bym nie grała na waszym wspaniałym serwerze.Można sie ze mną skontaktować na Skype. 15. Umotywowanie podania: Jeśli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, ekipa wzbogaci się o jedną, zabawną, mądrą osobę, z którą nie będzie Wam się nudzić.
Brak obowiązków pomocnika. Duża ilość błędów ortograficznych. Edit Deadfox powiedział*. Tak wiem to wina tego że jestem trapem.
To co Nora powyżej powiedziała Jestem na nie[hr]Panstachu321 sorka, ale ten nick i avatar... strasznie mylące
Deadfox, nie powiedziała tylko powiedział xD Taki błędzior płciowy xD[hr] Deadfox Wiem o tym bo na początku sam myślałem że on to dziewczyna
Od Razu Jestem Na NIE. Ani razu nie widziałem cię na trybie Creative, co dopiero na survivalu, gdzie zawsze jest tłoczno. Brak obowiązków pomocnika bardzo szpeci twe podanie, więc zinterpretuje to tak: Spróbuj za miesiąc Pozdrawiam
Jestem na NIE. Całość razi moje oczy. Jestem wkurzona i nadal zastanawiam się, jakim cudem w jednym podaniu można popełnić tyle literówek, błędów językowych oraz ortograficznych.
@Deadfox: Nie nabijaj postów. Panstachu321 - Ty również sobie ich nie nabijaj . === Co do podania: -Widać Cię na serwerze, -Twój wiek, -Nie pomagasz, -Błędy ortograficzne w podaniu, -Zerowa aktywność na forum Wymieniłaś jedynie komendy jakie posiadają, a obowiązki to gdzie? Poczytaj sobie o tym TUTAJ. Nie wiem czy wiecie ale ostatnie punkty wyraźnie przypominają moje. Wersja Kasix: Wersja mojego podania: Rozumiem Cię jeżeli przepisałaś to tylko dlatego, że nie miałaś pomysłu co tam napisać lub nie zrozumiałaś tego punktu ale skopiować słowo w słowo? Bezczelność.
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na serwerze jak i na Forum. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Nalegam byś przestała kopiować nieswoje Podania/punkty z Podań. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.