Imię:Mati Dokładny nick w grze:xawery Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:dziennie przebywam ok.5h najczesciej przebywam na serwerze creative Data urodzenia:13 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:gre rozpoczalem w 2013r na wersji 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:1stycznia2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chcialbym zeby byly sky wars Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikbowiazki pomocnika to: pomaganie graczomm Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:chcialbym zostac pomocnikiem poniewaz to moj ulubiony serwer W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.moja ulubiona gra jest minecraft.druga ulubiona gra jest fifa17 Określ swoją dyspozycyjność: Umotywowanie podania:mam nadzieje ze zostane pomocnikiem
Na NIE! Dlaczego!? -Ponieważ grasz dopiero kilka dni. -Podanie bardzo słabe, zlepia sie wszystko w całość;-;, ubogo napisane -jestes nowy, wiec tym bardziej cie to przekresla, musisz pomagac ( 1/2 dni jakies tam pomocy, nic nie zmienia/ o ile cos tam próbowales juz ;# ) -poznaj lepiej serwer i graczy
Data urodzenia:13 Jeżeli chodzi o datę to podałeś zapewne swój wiek a tu chodziło o rocznik tzn przykładowo 01.01.2000.r. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:1stycznia2017 Staż gry na serwerze również nie jest powalający. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chcialbym zeby byly sky wars Na to przyjacielu nie masz za bardzo wpływu. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na to pytanie nie odpowiedziałeś. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.moja ulubiona gra jest minecraft.druga ulubiona gra jest fifa17 Tu chyba nie do końca zrozumiałeś treść zadanego pytania. Określ swoją dyspozycyjność: Również nie odpowiedziałeś. Bardzo skromniutko
Przykro mi, spróbuj za miesiąc. Co musisz zmienić? 1. Wizualnie podanie z krótkie, nie czytając domyślam się że czegoś brakuje. 2. Data urodzenia - 13? data to dzień, miesiąc, rok 3. Krótko grasz - daj się poznać społeczności 4. Zapoznanie się z regulaminem 5. Zapoznanie się z obowiązkami pomocnika 6. A gdzie odpowiedź o załagodzenie konfliktów? 7. Czy to jest 5 rozbudowanych zdań? 8. A Dyspozycyjność? 9. Umotywowanie nie koniecznie tak wygląda