MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by PyteQ, 20 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PyteQ

PyteQ Ja.

Imię: Fabian

Dokładny nick w grze: PyteQ

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy od dnia i moich chęci zazwyczaj ok. 4-7 godzin , na serwerze Survival

Data urodzenia: 10.07.2005r

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Bodajże Styczeń 2015 , 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wrzesień 2016r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie , nigdy nie zostałem ukrany Banem

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na serwerze moim zdaniem jest wszystko dobrze , więc Nic bym nie zmienił.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - Wyciszenie dane gracza na np 1h , 7day itp.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Myślę że nadaję się na POMOCNIKA ponieważ potrafię Pomagać innym graczom w grze , nie jestem samolubny , jestem pomocny,nie oszukuje w grze od miesiąca ,Na serwerze czuwam prawie większość dnia

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pisałbym do skłóconych osób . Np. Nie warto się kłócić ponieważ Gra to nie wszystko , gra powinna być dla nas przyjemnością , lepiej mieć sojuszników/przyjaciół niż wrogów.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak,posiadam i to nie małą , przez ok. 3 miesiące mieszkałem z innym graczem , lubię współpracować z ludźmi :)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Fabian , chodzę do 5 klasy i mam 11 lat.Bardzo lubię pracę z innymi ludźmi.Mam bardzo wielu przyjaciół z którymi gram na serwerze , Jestem Miły,Szalony,Wesoły,Pomocny jak i wrażliwy.Jeśli jest potrzeba pomogę każdej osobie.Myślę że nadaję się na Pomocnika

Określ swoją dyspozycyjność: W godzinach 14:30 -22-24 Jestem na FACEBOOKU , Można mnie znaleźć też na GG oraz skype , mam też kąto na Naszej Klasie (NK). Na serwerze CA jestem w godzinach 14-21:30.

Umotywowanie podania: Chciałbym aby , gdy nie ma żadnego innego POMOCNIKA abym ja mógł też pomóc . Np wyrzuceniem kogoś na Creative za Fajerwerki.

Mam nadzieję że Podanie będzie przyjęte.

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

- Brak jakiejkolwiek aktywności na forum
    - Podanie nie jest zadbane; W niektórych miejscach następuje brak poprawności interpunkcyjnej jak i ortograficznej
    - Nie widziałam, abyś kiedykolwiek udzielił komuś pomocy
    - Nie zawsze jesteś miły wobec innych graczy
    + Często jesteś na serwerze

W obecnej chwili jestem na NIE. Daj się poznać innym, wpadnij na TS, bądź aktywniejszy na forum, zacznij pomagać graczom, a podanie napisz ponownie za miesiąc.

3. PyteQ

PyteQ Ja.

To tylko twoje Zdanie.Ale poprawię się ! :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page