MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by bloodymerry2005, 22 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bloodymerry2005

bloodymerry2005 Użytkownik

Imię:julka
    Dokładny nick w grze:bloodymerry2005
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchetniej przebywam na craftapple 4h-9h
    Data urodzenia:1998 5 wrz
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:wersja niepamietam XD a data 2012
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:lipiec 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chcialabym dodac do komend zmienianie dnia i duzo budowli
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:OBOWIĄZKI POMOCNIKA:

- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:zeby pomagac graczom w roznych sprawach w ogrnianiu czatu
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:konflikty rozwiazuje na spokojnie z kazda osoba ktora tego potrzebuje
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak bardzo lubie wspolpracowac z ludzmi mi to sprawia przyjemnosc
    Opisz swoją osobę:jestem mila osoba,pomagajaca w karzdej sprawie,latwo denerwujaca sie xD,jestem smieszkiem i jestem cierpliwa
    Określ swoją dyspozycyjność:jak wspominalam na serwie siedze 5h-9h wiec lubie budowac i przez te cale godziny buduje,poprawiam itd.
    Umotywowanie podania: Chciałabym jak najlepiej wykorzystać mój czas spędzony na serwerze i wykorzystać moje doświadczenie i wiedzę do pomocy innym graczom. Często bywam na serwerze w godzinach w których nie ma żadnego członka ekipy.

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

- Pierwszy raz widzę Twój nick
    - Brak aktywności na forum
    - Podanie nie jest estetyczne
    + Staż na serwerze

Daj się poznać innym, zacznij pomagać, wpadnij na TS, bądź aktywniejsza na forum, a podanie napisz ponownie za miesiąc.

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Poprawiłaś mi humor. 18 lat na karku i nie umie napisać 1 zdania poprawnie? Weź kup sobie słownik, a potem pisz PODANIE NA POMOCNIKA.

4. Kiddd132

Kiddd132 Użytkownik

- Zerowa aktywność na forum.

- Podanie bardzo brzydko napisane.

- Nigdy cię nie widziałem.

CraftApple to sieć serwerów. Tutaj chodzi o to, czy grasz na Survival, Creative lub Skyblock.

Bądź bardziej aktywniejsza na forum, czacie, daj się poznać innym. Na obecny moment jestem na NIE.
    Spróbuj za miesiąc. ;)
    Pozdrawiam,
    Kiddd132

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page