MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by JulekXDD, 22 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JulekXDD

JulekXDD Użytkownik

Imię: Julek

Dokładny nick w grze: JulekXDD

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Potrafię spędzić od 4 do 8 godzin dziennie jestem aktywny w każdy dzień, gram tylko na skyblocku

Data urodzenia: 01.09.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Pamiętam, że to była wersja 1.2.5 w która grałem pod koniec 2012r

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 05.01.2017

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Zawsze starałem się przestrzegać regulaminu dlatego nigdy go nie złamałem i nie zostałem ukarany

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę, że server rozwija się w dobrym kierunku i nie potrzebuje zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać i zgłaszać błędy Moderatorom, być dyspozycyjnym, pomagać graczom, uczestniczyć w życiu serwera, udzielać się na forum. Pomocnik ma dostęp do dwóch komend /mute nick i /kick nick

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ gram bardzo dużo oraz staram się zgłaszać błędy i wulgaryzmy Ekipie serwera. Myślę, że poradził bym sobie w roli pomocnika bardzo dobrze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się załagodzić sytuację, jeśli to nie poskutkuje zostaną ukarani

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, ponieważ nie narzucam swojego zdania staram się każdego wysłuchać oraz podrzucam ciekawe pomysły i propozycje.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Nazywam się Julian, Mieszka w Lubni jest mało liczne miasteczko. Chodzę do 6 klasy podstawowej. Znam język Angielski na poziomie podstawowym, jestem bardzo sumienny i pracowity.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny w godzinach od 12:00 do 20:30 w każdy dzień tygodnia

Umotywowanie podania:
    Spędziłem dużo czasu nad pisaniem podania, bardzo mocno się do niego przyłożyłem, liczę na to, że zostanie pozytywnie rozpatrzone oraz posiadam Teamspeak3 i Skype.:D
    [hr]
    Sorki ale usunelo w nicku JulekXDD i dalo minke
    [hr]
    naprawione :D

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

1 post

Zerowa aktywność na forum

Podanie na odwal się

Jeżeli to jest 5 rozbudowanych zdań to ja jestem synem SnowSGirlFun xd

Spędziłeś dużo czasu pisząc to podanie?

Cytat wielkiego drzewozaura
    " Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnienie obowiązków w Ekipe, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. "

By ThreeEyedMaster

3. karcia

karcia Użytkownik

nieczytelnie napisałeś i nigdy cie na serwerze nie widziałam jestem na NIE.

4. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Pfu, nie

1. Słaby wiek
    2. Gram na skyblocku survivalu cv często tzw. Stały Gracz i cię chyba nigdy nie widziałem.

Nie udzielasz sie na forum, nie nie i jeszcze raz nie

5. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Słabe podanie nigdy cię nie widziałem na serwie na forum zerowa aktywność podanie się zlewa

Jestem na Nie

Powodzenia za miesiąc

6. Kiddd132

Kiddd132 Użytkownik

- Widziałem cię na SkyBlock'u, jednakże gdy byłeś obecny ludzie zadawali miliony pytań w ich problemach, a ty nie odpowiadałeś.

- Bardzo młody wiek

- Krótki czas grania na serwerze, zacząłeś 19 dni temu.

Na pewno grasz dużo? Myślę, że 19 dni to jednak za mało.

Owszem, załagodzić sytuację możesz. Ale mimo tego powinieneś wyciągnąć wnioski z danej sytuacji, i dopiero ukarać.

Jednakże pisałeś, że jesteś aktywny czasami 4, a czasami 8 godzin.

Niemożliwe że grałeś w wersje 1.2.5 POD KONIEC 2012 roku.
    Wtedy była już wersja 1.4.6.

Widać, że włożyłeś w to podanie dużo pracy. Jednak jestem na NIE, spróbuj za miesiąc.

Pozdrawiam,
    Kiddd132

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page