Imię: Martyna Dokładny nick w grze: leia1234564 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na SkyBlock ale gram też na Survivalu, w grze przebywam od 3 do 8 godzin. Data urodzenia: 2004 rok 19 kwietnia Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać gdzieś tak w 2012 roku na wersji 1.4.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Gram około miesiąć, przepraszam nie znam dokładnej daty Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana ponieważ staram się przestrzegać regulaminu . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłąbym trochę wygląd spawnu i areny PvP oraz dodałabym Spleef. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada obowiązek odpisywać i pomagać graczom, oraz posiada dostęp do komend /mute (nick) /kick (nick) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym i postarałabym się pomóc każdemu W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw postaram się dowiedzieć o co chodzi, kto jest winny i pogodzić te osoby ale jeżeli się nie uda, ukaram ich, przed tym oczywiście starająć się dowiedzieć kto zawinił . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, jestem wredną osobą ale bardzo pomocną i posiadającą umiejętność zarządzania grupą , koledzy i koleżanki że szkoły szanują mnie tak jak ja ich. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem wredna o czym wspomniałam , ale za to pomocna , pracowita i opiekuńcza.Zawsze mam swoje zdanie, szanuje innych i tego także oczekuje. Kocham zwierzęta i jestem bardzo wrażliwa na krzywdę innych. Zawsze pomogę nieważne czy lubię tą osobę , czy nie. CraftApple jest moim ulubionym serwerem i zawsze pomagam początkującym którzy pierwszy raz wchodzą na serwer , pomagam poprzez dawanie itemów , pomocy przy budowie i przelaniem AC. Jestem realistką. Określ swoją dyspozycyjność: 13:35 - 22:35 każdego dnia mniej więcej, nie jestem w stanie dokładnie określić, przepraszam . Umotywowanie podania: Bardzo chcem zostać pomocnikiem by pomóc innym , oraz moim marzeniem jest wprowadzić na CraftApple więcej minigierek takich jak ,,Spleef" ,,Egg Wars" lub ,,Build Battle" .
- Podanie nie jest estetyczne - Brak aktywności na forum - W grze widziałam Cię tylko raz - Wiek - Na CraftApple grasz dosyć krótko Bądź aktywna na forum, zacznij pomagać innym, wpadnij na TS, częściej przebywaj w grze, a podanie napisz ponownie za miesiąc.
- Krótki staż na serwerze. - Gracze na SkyBlock mówią że widzą cię raz na jakiś czas na czacie, a na survival nikt praktycznie cię nie zna. - Po zeznaniach graczy, i moich obserwacjach w ogóle nie pomagasz - Krótka aktywność na forum, można powiedzieć że zerowa - Podanie nieestetycznie napisane - Młody wiek Daj poznać się innym, bądź aktywniejsza na forum i czacie. Na obecny moment jestem na NIE. Spróbuj ponownie za miesiąc. Pozdrawiam, Kiddd132