MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by SweetBabeczkaLOL, 5 February 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SweetBabeczkaLOL

SweetBabeczkaLOL Użytkownik

Imię: Emilia
    Dokładny nick w grze: SweetBabeczkaLOL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze spędzam około 3/4 (czasami więcej) godzin, na serwerze craftapple, na trybach Survival oraz Skywars (obecnie nieczynne)
    Data urodzenia: 10.02.2005 (czyli obecnie mam 11 lat)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grę 23 czerwca 2016 r. czyli w dzień wyjścia aktualizacji 1.10.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: zaczęłam 2 dni po kupieniu Minecrafta czyli dokładnie 25 czerwca 2016 r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i nie zamierzam :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. No może za wyjątkiem naprawienia błędu na Skywars.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek-
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Pomocnik ma dostęp do komend-
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać graczom, jestem odpowiedzialna, rozważna i myślę że ten server potrzebuje takich ludzi. Jeśli zostałabym pomocnikiem to pomagałabym graczom, rozwiązywała ich problemy i wypełniała dane mi obowiązki.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno postarałabym się aby w przypadku np. kłótni wysłuchać obu (lub więcej) wersji i ustalić fakty, oraz doprowadzić do porozumienia.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, zdecydowanie.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem kreatywna, porządna, miła, opiekuńcza oraz bardzo lubię pracę w zespole. Moimi zainteresowaniami są jazda konna, gry komputerowe, pływanie. Mam pełen szacunek do osób wyższych rangą ode mnie oraz do wszystkich z którymi się zadaję. Mam dużą grupę wspaniałych przyjaciół ale i tak lubię każdego i nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości. Jestem otwarta dla innych i umiem dzielić się nawet wstydliwymi rzeczami (czasami niestety nie przynosi to dobrych konsekwencji). Zawsze dotrzymuję obietnic danych komuś i nie zapominam o nich przez długi czas.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowa na każde "zlecenie" i jeśli np. admin mnie o coś poprosi zawsze może na mnie liczyć.
    Umotywowanie podania: Niejednokrotnie już udowodniłam że lubię takie typy zajęć i jestem gotowa na wszystko o co mnie poproszą. Lubię udzielać pomocy, więc to zajęcie może być dla mnie.
    Pozdrawiam serdecznie całą administrację i wszystkich którzy to czytają :]

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Mogłabyś robić to bez rangi.

3. SweetBabeczkaLOL

SweetBabeczkaLOL Użytkownik

oj tam oj tam ;) będę po prostu jako pomocnik to robiła a wypełnianie danych mi obowiązków to nwm. jak admin mnie o coś poprosi a tak normalnie nie poprosi dobrze to wiem :) A i czy według Ciebie nadaję się na pomocnika?[hr]Przepraszam bardzo ale na Sv siedzę prawie cały czas. po prostu nie piszę cały czas na chacie tylko gram tak?

4. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Słabe podanie
    Zerowa aktywność na forum jak i na Sv

Jestem na NIE

Nie nabijaj postów pod swym podaniem

5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

A więc świadczy to o tym, że nie pomagasz​
    Obowiązki copypaste.
    Nie będę się rozpisywać.
    Na NIE
    #NaPlayStation4

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Witaj,

Nie widziałem Cię ani razu na Forum, w grze widuję Cię sporadycznie.

Moderator Noragiri słusznie zauważył, że przyszły kandydat na Pomocnika powinien pomagać i angażować się w życie serwera jeszcze przed otrzymaniem rangi.

Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page