MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by dedene, 12 February 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dedene

dedene Użytkownik

Imię: Kinga

Nick w grze: dedene

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze creative jakieś pół dnia lub cały dzień zależy czy mam wolne

Data urodzenia: 02 Grudnia 2005 (Tak wiem za młoda pewnie)

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Coś około rozpoczęcia lub zakończenia Listopada.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tylko 2 razy.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nie zastanawiałam się nad tym.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik powinien pomagać Moderatorom oraz Administratorom,utrzymywać porządki na Chacie,pomagać graczom premium i bez rangi premium,również posiada komendy
    :kick/wyrzuca gracza z serwera/, mute/ wycisza gracza (na określony czas)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Moim marzeniem zawsze było zostać pomocnikiem pomagać Adminom i Moderatorom,oraz chciałabym pomagać innym.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napisała bym do graczy którzy uczęszczali w konflikcie i pomogła w problemie a za którymś razem dała bym kicka

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Nie zawsze,jestem osobą mniej lubianą i każdy ma mnie gdzieś mam nadzieje że ,,ranga'' pomocnik mi w tym pomoże ;)

Opisz swoją osobę:Jestem cichą myszką, nie lubię się kłócić w domu jestem taką ,,wariatką'' i w domu potrafię się zabawić

Określ swoją dyspozycyjność:Jestem bardzo Dyspozycyjna I Gotowa

Umotywowanie podania: Jestem gotowa na wszystko ;)

Z poważaniem dedene

Reklama
  2. __Purple_Boy__

__Purple_Boy__ Użytkownik

Hello jestem tu by wytknąć ci błędy a więc:
    Cytuję

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tylko 2 razy.

aby dostać sie do administracji nie wolno być karanym ANI RAZU

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nie zastanawiałam się nad tym.

to sie wysil i zastanów

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Nie zawsze,jestem osobą mniej lubianą i każdy ma mnie gdzieś mam nadzieje że ,,ranga'' pomocnik mi w tym pomoże

nie zawsze, ale pomocnik musi zawsze posiadać taką
    umiejętność

Opisz swoją osobę:Jestem cichą myszką, nie lubię się kłócić w domu jestem taką ,,wariatką'' i w domu potrafię się zabawić

5 zdań miało być 5 zdań ;-;

Jestem na NIE

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Co do małej poprawki:

§ 9. Ekipa i Administracja
    Pkt. 6

Twoja wypowiedź w tym pytaniu wskazuje na to że nie poświęciłaś zbyt wiele uwagi do napisania tego podania.

Niby niuanse ale zawsze warto zwrócić na nie uwagę.

Jako pomocnik powinnaś umieć współpracować z ludźmi, niezależnie od tego czy się lubicie czy nie.

Wzór podania na pomocnika?

Chcemy jakoś poznać osobę, która może będzie z nami współpracowała.

Niestety, kandydatura zostaje dorzucona
    Powodzenia za miesiąć.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page