Imię: Grzegorz Dokładny nick w grze: Brajkuuu Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: mc.craftapple.pl mniej więcej 3,5h Data urodzenia: 23 luty Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2006r Minecraft Alpha Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grudzień 2017r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nie byłem (Przynajmniej jeszcze xD) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chcialbym zmienic to zeby częsciej byly eventy itd. po prostu zeby gracze sie cieszyli z gry Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik przede wszystkim musi pilnowac czatu pomagac innym graczom posiada komendy typu: /mute /kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcialbym zostac pomocnikiem by poczuć sie kimś ważniejszym a przede wszystkim by pomagac nowym graczom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy gracze kłócą sie między sobą postaram sie wytłumaczyc każdemu z nich dlaczego nie powinno sie zawierać konfliktów gdy gracz będzie nie będzie słuchal sie otrzyma za kare mute lub kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:[/b] Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A Więc jestem dość wysoki oraz szczupły.Interesuje się bardzo grafiką oraz sportem.Lubie wolny czas spędzac z rodziną.Z Kolegami na W-F często pykamy w piłke nożną.Moim najlepszym przedmiotem jest J.Angielski. Określ swoją dyspozycyjność: 10/10 chętnie mam chęć pomagać Umotywowanie podania: Wiem że to podanie wygląda jak zwykle ale bardzo bym chcial pomagac innym graczom!
Witaj, Brajkuuu oto moje zdanie na temat ciebie: - Podanie ładne i czytelne ale krótkie; - Błąd ,,Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grudzień 2017r" nie ma jeszcze grudnia 2017 roku; - Brak aktywności na forum; - Na serwerze grasz z tego co się domyślam to 3 miesiące; - Nie podałeś dokładnej daty urodzenia; - ,,Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: mc.craftapple.pl mniej więcej 3,5h" nie zrozumiałeś pytania, chodzi o tryb np. sky block, survival; - Za mało uprawnień pomocnika; - Błędy ortograficzne, pamiętaj że przed kropką nie ma spacji a po jest np. Mam na imię Daniel.[SPACJA]Chodzę do szóstej klasy; - Ludzie zrozumcie to że jak chcecie pomagać to pomagajcie, żeby pomagać nie musisz być pomocnikiem, a gdy chcesz być kimś ważniejszym to kup range PREMIUM; To tyle z mojej strony, popraw błędy które wymieniłem powyżej, a tym czasem odczekaj 30 dni, zapoznaj się z Wzorem Podania na pomocnika, Listą Praw i Obowiązków Pomocnika oraz Regulaminem Serwera, a gdy już to zrobisz napisz podanie ponownie. Życzę powodzenia za miesiąc i Pozdrawiam cieplutko ^^
Niekoniecznie. A co ze mną? A co do podania. Nie zrozumiałeś podania. chodzi o serwery nie o serwery minecraft. Serwer np. SkyBlock, Survival. Nie ma większości obowiązków. Brak odpowiedzi. Game over. Zasada 1 pamiętaj o znakach diakrytycznych. Zasada 2 pomagać można bez rangi. Jestem na NIE
Co ja na to? A rok? Historia wersji/Classic 0.0.11a 17 maja 2009 Pierwsze wydanie trybu creative dla jednego gracza. Wzrost stabilności gry. Sadzonki. Historia wersji/Alpha 1.0.0 (test klienta offline) 29 czerwca 2010 Gra wydana jako offline klient. Dodano blok schodów. Naprawiono boostery. Który mamy rok? Polecam jeszcze raz przeczytać Obowiązki i komendy pomocnika. Pomocnik jest zwykłym graczem tylko posiada więcej obowiązków i większą odpowiedzialność za swoje czyny. A bez kicka nie da rady? O a jednak się da? A gdzie odpowiedź na to pytanie? Co prawda 5 zdań jest, ale nie jestem przekonana czy są rozbudowane. To mówisz że o każdej porze dnia i nocy jesteś w stanie wejść na nasze zawołanie? Pisząc CV też napiszesz "Wiem że to CV jest takie jak inne ale bardzo chce pracować" Podanie odrzucone.