MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Nadialka

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Nadialka, 23 Listopad 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nadialka

Nadialka Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Imię:Nadia

Dokładny nick w grze:Nadziulas

Ile czasu dziennie przebywasz w grze,oraz na których serwerach najchętniej:prawie cały dzień tylko z przerwami , najchętniej gram na serwerze craftapple na innych gram tylko jak są przerwy tehniczne

Data urodzenia:11.08.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: Data tak około w listopadzie 2014 rok.wersja 1.8.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na serwerze craftapple: w wakacje 2016 rok lub 2015

Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłam karana na forum i w grze

Czy posiadasz rangę PREMIUM na craftapple:Obecnie nie posiadam rangi PREMIUM

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: obowiązki pomocnika to:zbierać dowody w karaniu,wykonywać czynności od Vice/Administratora,pomagać graczom i wyjaśniać im działania komend,pomagać moderatorowi w ogarnianiu czatu Uprawnienia pomocnika to:Kick,mute,unmute

Dlaczego chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem,ponieważ lubie bardzo pomagać ludziom np.dawać różne rzeczy,pomagać w wyjaśnianiu komend.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na początku dam ostrzeżenie a gdy to nie pomoże dam mute lub kick

Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście że tak ,jeżeli tylko ktoś potrzebuje pomocy pomagam mu,lub gdy ktoś czegoś potrzebuje to też pomagam.

Opisz swoją osobę-min 5 zdań: Nazywam sie Nadia,mam 15 lat.Moim hobby jest Granie w różne gry komputerowe,Fotografia roślin.Moim ulubionym kolorem jest pomarańczowy i czarny.Jeśli chodzi o charakter to jestem miła.Moim ulubionym językiem to angielski.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej mi się podoba to że minecraft jest jak prawdziwe życie ,czyli można być głodym,Można się utopić itp.

Określ swoją dyspozycyjność: W każdej chwili jestem na zawołanie jeżeli będziemy w kontakcie.

Umotywowanie podania:Myślę że nadaje się na Pomocnika ,ponieważ znam dobrze komendy.

Ps.przepraszam za to że tyle razy to pisałam ale się śpieszyłam i zrobilam to na szybko.Ale to podanie dosyć długo pisałam.

• Burak Burak x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę