MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Nazilord24

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Nazilord24, 13 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Dokładny nick w grze: Nazilord24

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić 3-5 godzin dziennie.

Ile masz lat: Mam 16 lat.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na survivalu.

Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram 5 lat.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze gram 0,5 roku.

Czy miałeś tu kiedyś bana: Niestety raz otrzymałem taki prezent. Jednak po wyjaśnieniu sytuacji dostałem UB.

Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, pełniłem na innym serwerze funkcję moda i headmoda, a także byłem na takim stanowisku na serwerze kolegi.

Czy znasz komendy pomocnika: Owszem znam, jest to /kick nick czyli komenda wyrzucająca gracza z serwera.

Dlaczego Ty: Przemyślałem moje zachowania na serwerze i żałuję ich. Chciałbym też przeprosić XInfiniteraX i adsone za swoje zachowanie wobec nich. Obiecuję poprawę, aby już nie doszło do takich sytuacji. Jeżeli chodzi o umiejętności to potrafię ogarnąć czat, znam komendy, jak również potrafię się zachować w trudnych momentach.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Paweł, mam 16 lat, mieszkam w województwie Mazowieckim w Otwocku. Interesuję się sportem, informatyką i survivalem. W przyszłości chciałbym pracować jako informatyk lub ratownik medyczny.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:
    - Note Blocki pojawiające się w powietrzu.
    - Drzwi 1.8 nie zabezpieczone cuboidem.

Wymień kilku członków ekipy:
    - ThreeEyedMaster
    - Marcinek7
    - shoga
    - Puma_Poland

Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik powiniem przede wszystkim pomagać, jak i zgłaszać wszelkie zauważone błędy/bugi Administratorowi/ViceAdministratorowi. Powinien też udzielać się na forum i być dyspozycyjnym.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK.
    Podanie ładne.
    Zachowanie na serwerze się poprawiło.
    Rzadko kiedy jest wyrzucany z serwera.
    Podanie bezbłędne.
    Mam nadzieję że Ci się uda.
    Pozdrawiam :)

3. RaddiPL

RaddiPL Access Denied

Docenione treści:
    7
    jestem na tak, ostatnio się sprawdził :)
    PS. skoro ostatnio wszyscy wracają... to ja nie :p

4. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE. Nie jeden raz byłem przez Ciebie obrażany, poniżany i krytykowany. Rzucałeś się do mnie o byle co. Do tego wytykałeś mi każdy błąd. Wyzywałeś mnie strasznie a do tego robiłeś to na czacie globalnym. Nawet raz nie usłyszałem od Ciebie słowa przepraszam. Gadałeś na mnie różne, rzeczy, że tu kłamie z wiekiem, tu jestem najgorszym pomocnikiem, tu to i to, to było dla mnie przykre.. znieważałeś każdą moją prośbe, aktualnie jestem na nie i nie mam zamiaru zmieniać mojej wypowiedzi.

5. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jestem na TAK:
    - osoba ogarnięta
    - był już na stanowisku, więc można mu zaufać
    - warto dać drugą szansę :)
    - pomaga na serwerze
    - udziela się na forum
    - można na niego liczyć
    - często go widzę na serwerze
    - nie zauważyłem sytuacji, które byłyby nie komfortowe dla innych graczy

6. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    ProtectionZ źle to odbierałeś :) chciałem dać Ci wskazówki, abyś był lepszym pomocnikiem. Przepraszam jeśli źle to odebrałeś. Co do wyzywania na pw i czacie globalnym... nie przypominam sobie takiej sytuacji. Gdyby rzeczywiście miało coś takiego miejsce, a zwłaszcza na czacie globalnym powinienem dostać jakąś karę. A nie dostałem, ponieważ nie było takiego zajścia.

7. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @Nazilord24, taka sytuacja miała miejsce wielokrotnie najczęściej robiłeś to gdy nie było nikogo z ekipy.. a kicki ode mnie dostawałeś. Ok, może źle to odebrałe. W takim razie nie mam już Ci nic do zarzucenia, więc jestem na T-A-K, pomagasz i udzielasz się na forum.

Trzymam kciuki.

Reklama
  8. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To nie brzmi jak podanie na pomocnika tylko prośba o UB. Po co Ci znowu pomocnik?

NIE.

9. Werfen

Werfen Użytkownik

Docenione treści:
    0
    + Długi staż w grze, na serwerze jakoś niepowalający, ale lepsze to niż kilka dni lub 2 miesiące.
    + Podanie nie jest jakoś przesadnie długie, które można byłoby klepać przez dobre 5-10 minut. Prosto i na temat - to mi się podoba.
    + Doświadczenie jest.
    + A za to, że chcesz zostać informatykiem bądź ratownikiem wielki plus ode mnie, piona mordeczko (y)
    Jestem w 100% na T A K

10. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Tak, Nazi to był moim zdaniem jeden z najlepszych pomocników i powinien dostać kolejną szanse.

pozdrawiam :)

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nazil jesteś nietrzeźwy, idź do domu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę