Dokładny nick w grze: Nidan Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:5-6h Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival bardzo rzadko sealock Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 5 miesięcy ale od 3 pod nickiem Nidan wcześniej jako sulo123 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie i właśnie dlatego chce tego spróbować tutaj Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Tyonieważ gram tu już chwile czasu i widzę jak się ludzie zachowują uważam że potrzebna jest tutaj mocna ręka a ja taki jestem (choć sam to czasem robię XD) Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam 14 lat jak już napisałem.Lubie sport szczególnie karate i piłkę nożną.Uwielbiam ten serwer i uważam ,że jest najleprzy w swoim rodzaju (cały czas się rozwija).Sorryki ,że odchodzę od tematu.Mam dobre kontakty z graczami.I przede wszystkim lubię ten serwer i grać na nim Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Znam 1 czasem mnie wywala z serwera po jakieś pół godzinie.Chwile przed tym nie mogę otwierać skrzynek. Wymień kilku członków ekipy: Vice administrator Adsone, MrArtar i Pearl tyle mamy vice adminów.Mamy 1 admina i 1 panią admin to jest administrator XInfiniterX oraz pani admin Wioletta.Jest od niedawna strasznie dużo moderatorów więc wymienię kilku z nich to mod Pat277 ,mod Reconnect,mod Wymiatacz23 oraz mod Bobikowski. Jakie obowiązki ma Pomocnik:Obowiązki pomocnika to: -pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, -zgłaszać problemy bugi,usterki administratorom Vice i XInfiniterowiX oraz Pani Admin Wiolettcie, -pomagać graczom w ich problemach i nie wiem jak to napisać wyjaśniać działanie komend, -udzielać się na czacie na serwerze i na forum (pisać na nim), -być do dyspozycji moderatorowi Vice adminowi i Adminowi. Dawajcie proszę jak najwięcej komentarzy.0_o
Na nie, jak ogarniesz przekleństwa na czacie to wtedy składaj podanie. [hr] Cenzura nie jest po to, żeby ją omijać.