Imię: Jakub Dokładny nick w grze: Nidan23 (wcześniej Nidan, ale zapomniałem hasła lata temu i jeśli dobrze pamiętam, to potem był Proktoagresor, albo coś jeszcze. To był moment przejścia z perm VIP na czasowe rangi i wtedy pozapominałem hasła, a nie miałem konta spiętego z email i pisałem nawet z tym do supportu, ale bez spiętego konta z email nie byłem w stanie go odzyskać). Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, ale jestem otwarty na inne w razie potrzeby. Data urodzenia: 2003 (data na profilu na forum nie zgodna z tą tutaj, pewnie chciałem wtedy skipnąć wymagania wiekowe, ale to tylko ślepy strzał ). Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012/2013 - 1.6.1 jeżeli dobrze pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11.2013 - nick Nidan, potem jakiś inny, urwała się ciągłość gry, gdy zostały usunięte działki jako cuboidy, to było to co najlepiej wyróżniało ten serwer. Teraz wróciłem, bo znowu jest coś, czego większość innych serwerów nie ma. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Z tego co pamiętam to nie. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: W tym momencie nie. Lata temu perm SVIP (nick Nidan). Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple: Tak: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-nidan.2336/ . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zwiększyć ilość graczy. Jest sobota 19:00 na serwerze jest 6 osób, nie jest to wybitny wynik, a pamiętam jak serwer kipiał życiem. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Są opisane w tym artykule: https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ . Uważam, że kopiowanie tego mija się z celem. W razie wątpliwości zawsze mogę zajrzeć. Jeżeli miałbym podsumować, to po prostu pomagać graczom i robić to o co poprosi ktoś z wyższą rangą. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo uważam, że to ciekawe wyzwanie, w robocie się powodzi, to potrzeba satysfakcji się zwiększa, więc szukam kolejnych rzeczy, w których mógłbym się sprawdzić. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Myślę, że przedewszystkim spróbuję przemówić do rozsądku logiką, a jeżeli to nie zadziała spróbuję wytłumaczyć, jeśli to również nie zadziała, wtedy poleci jakaś komenda. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej, muszę na codzień współpracować z analitykami w firmie, a często jest to potężne wyzwanie . Opisz swoją osobę: Z tego co pamiętam, to minimum 5 rozbudowanych zdań, więc na szczęście, pierwsze już za mną . A tak na serio, jestem programistą, tak spojrzałeś/aś ponownie na mój wiek, ale to nie pomyłka, jeżeli zajdzie potrzeba, to mogę podesłać na priv mój profil na LinkedIn . Pracuję jako programista Java, ale pracowałem również z innymi językami / technologiami. W życiu prywatnym wychowuję cudownego, groźnego gnojka - Mastifa Tybetańskiego, wabi się Aslan (tak, jak w Opowieściach z Narnii ), jest z tym kupa zabawy, ale też dobra próba mojego charakteru, którą póki co zdaję co najmniej na 3+ . Co poza tym? Poza tym jestem skupiony na samorozwoju, książki związane z pracą, projekty poboczne. Do czego co jakiś czas lubię pójść do baru i to chyba tyle . A, no i jeszcze muzycznie jestem dość mocno zdywersyfikowany, bo skaczę z metalcore'u przez Iron Maiden, do Cypisa czy Braci Figo Fagot. I ciekawe kiedy Otyły Pan wyda nowego Bombę . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Dowolność, kreatywność, niepowtarzalność. Określ swoją dyspozycyjność: Raczej godziny 7-15. Jako, że pracuję jako programista, to mogę siedzieć i obserwować i reagować jeśli zajdzie potrzeba. Ale oczywiście jestem otwarty też na inne godziny w razie potrzeby. Umotywowanie podania: Co ja wam będę ściemniać, nie jestem zbyt obdarowany humanistycznie, więc jak wyżej w "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem". A, no i może ktoś pamięta, może nie (raczej nie, bo ekipa dość mocno zmieniła się od tamtego momentu), ale lata temu jeszcze z poprzednim nickiem (powtórzę jakby ktoś nie zapamiętał po tylu powtórzeniach - Nidan), już wtedy starałem się pomagać graczom, więc teraz może to pójść tylko w lepszą stronę . PS: Tak, wiem, w sumie to jak na tą ilość graczy macie pełny skład, ale to nic, zawsze mogę siedzieć na rezerwie, nigdzie się nie śpieszy .
Udało mi się znaleźć hasło do konta na forum, więc żeby nie było, że ściemniam z tamtym nickiem, podaniem i datą rozpoczęcia gry na CA, to zostawiam komenta