MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie O Pomocnika V2

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by bartekc1, 28 January 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bartekc1

bartekc1 Użytkownik

Dokładny nick w grze:bartekc1
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:eek:d 3 do 8 godz dziennie
    Ile masz lat:13i9miesięcy
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Creative
    Jak długo grasz w Minecraft:Od początku jego wydania choć z kilkoma przerwami
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:eek:d 7 dni ale gram na każdym z serwerze i znam już na nich prawie wszystko
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie nigdy też nie dostałem kicka
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:miałem 2 własne serwery jeden z 40slotami drugi z 70 byłem 1 moderatorem i kilka razy Adminem
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/Kick nick powód
    Dlaczego Ty:Lubie pomagać i grać w MineCraft te dwie rzeczy to moje 2 priorytety nie lubię patrzeć lub słuchać dwóch wyzywających sie ludzi nigdy nie przezwałem ŻADNEGO gracza nawet gdy on obraża mnie ,i wtedy próbuje mu uświadomić tego że wyzywając mnie niszczy innym zabawe.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Chodzę do 6 klasy i jestem wolontariuszem w schronisku i w domu dziecka dlatego że uwielbiam pomagać lubię uśmiech na czyjejś twarzy i gdy ktoś dzięki mnie może zrobić coś czego do tej pory nie wiedział.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak znam 3 najbardziej popularne takie jak bloki dzwiękowe w powietrzu
    Wymień kilku członków ekipy:Marcinek7 RaddiPL pat277 DejVoo Aikoo Viran123 ThreeEyedMaster Bizon Puma_Poland Pearl wymiatacz23 Phantom_Screw Bobikowski XInfiniterX kshycho MrAstar Wioletta adsone. chyba wszystkich wymieniłem.

Jakie obowiązki ma Pomocnik:pomaganie graczom w rozwiązywaniu ich problemów wyrzucanie graczy wulgarnych chamowatych oraz utradniającym grę graczom porządnym i kultularnych. [napisałem 2 wersje podania dlatego że w poprzednim zrobiłem kilka podstawowych błendów a cha a propo tego że krótko gram na servie co z tego? przecież nie liczy się ilość przegranych godzin tylko zaangażowanie do spraw związanych z serverem a więc mam nadzieje że moja krótka gra na tym serverze nie będzie powodem do powiedzenia ,,NIE''

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page