Dokładny nick w grze:warrior3k Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: na tygodniu 1h w weekendy do 3/4h Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: ohohoh od Alphy Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: z poł miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: -Moderator -Administrator -Pomocnik -Policjant -Właściciel Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Np./kick [nick] (jeżeli chodzi o komendy znam ich naprawdę dużo) Dlaczego Ty:Dlaczego ja hmm? Uważam że mogę pomóc serverowi Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imie Paweł, 15 lat lubię grać na kompie, bawić się programami Graficznymi Lubie Rap (Eldo, Zeus, Zbuku itd.) Gram w gry typu lol, minecraft, cs, Don't Starve, 7DayToDie. Lubię piłkę nożną ;3 Oczywiście Hetero 110% (mam duże doświadczenie jako Moderator/Admin ) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy:Wioletta(administrator)RaddiPL(pomocnik)Viran123(pomocnik)Marcinek7(pomocnik) Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pilnowanie porządku na chacie, Wyrzucanie tych którzy pomimo upomnień dalej robią to samo.
Na NIE. Pomocnik ma nie tylko za zadanie wyrzucac np. za flood, lecz tez pomagac innym graczom. A zreszta nigdy nie widzialem cie na serwerze.