1) Wisnia98 2) Starałbym się codziennie wchodzić od 4-8 godzin dziennie 3)w styczniu 17 4)Surwiwal 5)prawie 5 lat 6)3 tygodnie wiem ,że mało.. 7)Nigdy nie miałem bana 8)Tak byłem często modami na serwerach odraz miałem 4 razy własny serwer 9)/kick <nick> <powód> 10) Dlaczego Ja ?Myślę, że można mi zaufać, jestem miły, pomocny, kulturalny oraz aktywny. Znam regulamin, lubię zawierać nowe przyjaźnie. W sumie nie chcę przesadzać i powiem w skrócie i na temat.. Chciałbym pomagać graczom bo brakuje ludzi takich na serwerze nie o to mi chodzi ,że aktualni administratorzy są źli ,lecz gracze co chwile potrzebują nie zbędnej pomocy. Mam doświadczenie duże z Minecraftem byłem kilka razy Modem i Administratorem na różnych serwerach. Miałem także 4 swoje serwery po 100 slotów lecz moja drużyna się wykruszyła i przestałem. Zacząłem szukać na takich serwerach jak Wy wsparcia od Administracji. 11) Jestem Maciek mam 17 lat. Lubię piłkę nożną i interesuje się motoryzacją. Od 5 lat gram w Mc wszystko zaczęło się ,że jak byłem mały układałem klocki Lego . Jestem ambitny i nie dam sobie w "gaszę dmuchać" 12)strzelanie z łuku w ramki na czyjeś działce (item wyskakuje), gdy cały czas dusimy na spacje ,gdy płyniemy "wywala" nas ze serwera za "fly'a",strzelanie z łuku pod Siebie 13) XInfiniterX- Adminstrator Wioletta-Adminstrator MrAstar-ViceAdministrator kshycho-ViceAdministrator adsone-ViceAdministrator (Kasia:3) Pearl-mod XBlowUpX-mod (nie wiem czy to aktualne mało go widuje) 14)- Pomaganie nowym graczom - Ogarnianie czatu ( np jeżeli ktoś przeklina itp.) - Zgłaszanie błędów, bugów do administracji - Udzielanie się na forum oraz na serwerze - Odpowiadać graczą na pytania takie jak np. "jaka jest komenda na.... ?" Życze wszystkim graczom Wesołych Świąt oraz szybkie rozpatrzenie mojego wniosku