Dokładny nick w grze: werka0055 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2 godz dziennie Ile masz lat: 11 (Wiem że mało) Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: około roku. miałam długą przerwę. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Myślę , że przydam się na tym serwerze jako Pomocnik. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Weronika. Mam 11 lat. Chodzę do szkoły podstawowej , 4 klasy. Mam wrednego brata.Jestem Pracowita i pomocna ale też kreatywna. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie da się zjeść baraniny. Wymień kilku członków ekipy:[Administrator] XInfiniterX , [ViceAdministrator] MrAstar , ||Mod|| wymiatacz23 , ||Pomocnik|| pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na Nie ! - Nie widuje cię na serwerze - Nie pomagasz graczom - Wiek - Za krótkie podanie ================================== PozDrawiam GirlGamersPL
Ktoś chciał żebyś ty była modem ? ( oczywiście bez obrazy ) ================================= Pozdrawiam GirlGamersPL
werka0055 chyba Pomocnikiem. Tak w ogóle to teraz masz do wszystkich pretensje bo każdy jest na Nie. MrAstar w poprzednim podaniu dał Ci malutkie Tak jak się nie mylę. Teraz po zastanowieniu dał Ci Nie. Pomyśl Co by było na Serwerze gdy by Admin akceptował wszystkim 11 latkom i 12 latkom Podania. Pomyśl jak coś napiszesz.
Nie mam do nikogo pretensji i chcieliście serio. I byłam modem smodem i headadminem, więc chyba doświadczenie mam niepreciętne. [hr] Asia 2108 Zapomniałam dopisać gram 3 może 4 lata [hr] Bleo120 tak na moderatora.