Dokładny nick w grze? hardcoreshawn. Ile czasu możesz poświęcić Serwerowi? 3-4 godziny. Ile masz lat? 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu? (np: survival,seablock,creative) Najwięcej czasu spędzam na serwerze Creative. Ile czasu grasz w Minecraft? 3 lata. Jak długo grasz na serwerze mc.craftapple.pl ? 1 rok licząc od 4 sierpnia 2014 roku. Czy miałeś/aś kiedyśtu bana? Nie dostałem na tym serwerze bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze? Tak byłem Budowniczym Administratorem Helperem. Czy znasz komendy pomocnika? Tak, /kick [nick] [powód] Dlaczego ty?... Od dawna interesuję się rangami,lubię pomagać chociaż tego nie widać.Jestem dobroduszny , pomocny,miły itp. Nie robię tego podania po to,żeby ludzie mnie podziwiali i laski na mnie leciały tylko jakoś trzeba ogarnąć serwer. Opisz siebie w kilku zdaniach. Nazywam się Patryk, mam 14 lat chodzę do 2a gimnazjum. Lubię przyrodę, historię,niemiecki i francuski. Interesuję się Sportem i motoryzacją. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? Tak jeśli się usiądzie koniem na survival to jest bug że można nim przechodzić przez ściany. Czy znasz członków ekipy? Wymienie: Mod-ThreeEyedMaster Mod-Bobikowski Mod-Puma_Poland Mod-Phantom_Screw Mod-reconnect Mod-wymiatacz23 Pomocnik-DejVoo Pomocnik-pat277 Pomocnik-Nazilord24 Pomocnik-Aikoo Pomocnik-RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik? *Pomaga ekipie w trudnych warunkach na serwerze. *ogarnia graczy i czat. *czyta regulaminy i jest aktywny na serwerze i stronie serwera. *Ma obowiązek słuchać się ViceAdministratorów i Administratorów. Pozdrawiam
Ciekawe dlaczego się tłumaczysz zaraz po wspomnieniu o multi kącie jak rozumiem że 1 i 2 macie dostep do kata wiec rownie dobrze mogłeś wejść na to konto i się wytłumaczyć [hr] Koncie* za dużo ogonków xd
Jestem Neutral 1) pat277 Nie jest Pomocnikiem, dostał awans na Moderatora. 2) Nie musisz mieć rangi Pomocnik żeby pomagać. 3) Nie widziałem Ciebie jeszcze na serwerze. 4) Nie udzielasz się na forum. . 50/50