Dokładny nick w grze: Masier_koniak Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Codziennie, od 2 do 5 godzin Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Creative Jak długo grasz w Minecraft: Około 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od wakacji 2015 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick, //wand, /tempban, /slub admin Dlaczego Ty: Na serwerze Creative rzadko widzę kogokolwiek z administracji. Przynajmniej wtedy kiedy jestem połączony. Ostatnio dużo osób skarży się na spam podpalonymi strzałami na działkach (z czego sam też byłem ofiarą),a że nikogo takiego nie ma, wszyscy musimy to jakoś znosić. Dlatego też, piszę podanie o pomocnika aby umilić graczom grę na Creative i uwolnić ich od natrętnych spamerów jak strzałami, perłami itd. tak i reklamami innych serwerów, którzy mimo AntySPAM'u zaśmiecają czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Większość graczy zna mnie jako koleżeńskiego, zabawnego, ale czasami też poważnego. Umiem słuchać innych graczy i zawsze w kłótniach próbuję znaleźć jakiś konsensus. Nie jestem typowym rodzajem gracza, który wyznaje zasadę "jestem najlepszy". Ja wolę dać szanse innym żeby się czymś wykazali. Nie jestem też chciwy, hamski, potrafię zachować kulturę, nawet gdy ktoś mnie prowokuje. Nie trolluję innych, nie używam wulgaryzmów, nie próbuję zbugować serwera, staram się aby gra na CraftApple była jak najmilsza. Wiem, że Pomocnika nie rozdaje się tu i tam, i wiem, że szanse mam marne, ale ja chce tylko dobrze dla innych. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Raczej nie Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, CharmingFlame, Ladavi, shoga, Puma_Poland, Marcinek7, Yumisiek, xXSoniaXx, ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: Wyrzucać graczy nie stosujących się do regulaminu, wszystkim pomagać za ich zgodą (czyli nie być nachalny), umilić graczom grę. W razie jakichkolwiek dopytań, proszę wysyłać je poprzez Prywatne Wiadomości.
Powiem tak: - Adsone i TEM oraz Infi to nie ekipa. - Staż na serwerze nie największy, rzadko cię widuję, a CV odwiedzam często. - Pomocnik posługuje się tylko komendą /kick - Brak doświadczenia, ale kiedyś trzeba je nabyć Ogólnie, pograj tutaj trochę, zapoznaj się z graczami, po udzielaj się trochę, i na forum (bo postów masz nie wiele), i na serwerze. Na ten czas jestem NA NIE, ale ostateczna decyzja należy do administracji! PS. Post bez rozpisań, i wielkich usprawnień graficznych, pisany na szybko z telefonu
Witaj, Pomocnik ma tylko kick. Brak doświadczenia. Ekipa to tylko pomocnicy i moderatorzy. Nigdy nie widziałem Cie na serwerze, nie udzielasz sie na forum. Widac, że nie przeczytałeś regulaminu. Jestem na NIE!
Podanie ładne, lecz jest kilka błędów do poprawy. Widzę, że lubisz serwer Creative i to jest jeden z kilku plusów z tego Podania. Na serwerze Creative bardzo rzadko wchodzą Pomocnicy lub Moderatorzy. Przydałby się ktoś tam na dłużej kto by pomagał graczom i wyjaśniaj sprawy dotyczące serwera. Może i masz mały staż na serwerze, ale widzę, że do Podania się przyłożyłeś i zrobiłeś je jak najlepiej potrafisz. Mimo tych błędów jest na Tak.