MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika AngryGirl, 27 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngryGirl

AngryGirl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Laura
    Nick : AngryGirl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętnieji : Codziennie spędzam w grze od 1h do 5h , najchętniej spędzam na craftapple.pl i ......
    Data urodzenia : 2 września 2003 i
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja : 14 października 2010 , posiadam wersję 1.8.8
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na
    Craftapple : 15 lutego 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum : Nie byłam karana na żadnym serwerze ani na forum
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chciałabym nic zmienić , moim zdaniem serwer ten jest stworzony dla każdego i dla tych co lubią budować , i dla tych co lubią walczyć
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać innym graczą na serwerze . Powinien pilnować porządku na serwerze . Pomocnik ma uprawnienia do komend /kick i /mute .
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem : Chciałabym zostać pomocnikiem , aby pomagać graczą w potrzebie i utrzymywać porządek na serwerze .
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję pogodzić obie strony . Jeżeli nie będą się chciały pogodzić znajdę winowajcę i wyrzucę go z serwera
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem posiadam takie umiejętności . Lubię pracę w grupię i chętnie pomagam innym
    Opisz swoją osobę: Posiadam zdolności plastyczne i budownicze . Kiedy nie gram w minecafta lubię czytać książki , a kiedy jest ciepło , wychodzę z przyjaciółmi na podwórko . Od kiedy skończyłam 11 lat , na imprezach itp. Zajmuję się moimi kuzynami i kuzynkami co mi się bardzo podoba bo lubię dzieci . Bardzo lubię historię , a szczególnie czasy II wojny światowej . Obecnie opiekuję się zwierzętami ze schroniska w moim mieście .
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze przygotowana do niespodziewanych zwrotów akcji . Potrafię godzić się z porażką .
    Umotywowanie podania: Bardzo dziękuje za przychylne rozpatrzenie propozycji i proszę o jak najszybszą odpowiedź .

Reklama
  2. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W podaniu pojawia się reklama innego serwera.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę