Imię: Mam na imię Wojciech Marcisz Dokładny nick w grze: Elektrownie Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam od 5 godz. do 8 godz. Data urodzenia: 1.03.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.2013 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 04.2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem Karany. Tylko raz. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem moderatorem na innym serverze gdzie było minimalnie 40 osób. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, ten server jest idealny ale chce mniej cofek i lagów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do komendy: -/kick <nick> <powód>, -/mute <nick> a jego obowiązki to niedopuszczanie do używania wulgaryzmu, omijania cenzury, i nie dopuszczać do reklam na serwerze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ często widzę na serwerze jak ludzie się kłucą, albo używają wulgaryzmu albo jak ktoś reklamuje inny serwer, a nikogo z ekipy nie ma. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na przykład, ktoś używa nadmiaru liter, to najpierw wpisze nick i ! A jak nie posłucha to go /kick z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Wojciech Marcisz. Mam 13 lat. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwer wchodzę kilka razy w tygodniu, od godziny 16 do 20 a w weekend od 10 do 20 z przerwami. Umotywowanie podania: Chce pomagać innym, chce dbać i ład, na serwerze nie chce zostać pomocnikiem dla szpanu, ale chce pomagać.