MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by __SnoopDog__, 19 June 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. __SnoopDog__

__SnoopDog__ Degenerat

Imię: Maciej
    Dokładny nick w grze: __SnoopDog__
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na Craftapple Przebywam najczęściej od 6:00/8:00 do 20:00. a na innych serwerach jedynie 2 godziny.
    Data urodzenia: 7 czerwiec 1996
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W 2012 roku w wersji 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Listopad 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: ani razu
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem Vice Administratorem oraz Moderatorem innych serwerów które już nie działają.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: właściwie serwer jest na tyle dobry że nic tu nie trzeba zmieniać, oprócz czatu, lepiej byłoby gdyby napisanie czegoś znowu na czacie trzeba odczekać 3 lub 5 sekund aby złagodzić czat.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie ekipy administracji w pilnowaniu czatu serwera przed graczami bez dobrej Etykiety oraz przed tymi którzy Spamią/Floodują, komendami które pozwalają pomocnikom pilnować serwer to /kick [Nick] oraz
    /mute [Nick] [czas].
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomóc administracji gdyż widuje nieodpowiednio nauczonych graczy podczas kiedy żaden z ekipy administracji nie pilnuje serwera.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spróbuje uspokoić graczy. a jeżeli to nie za działa będę wyrzucał graczy po 3 razy, jeżeli te dwie rzeczy nie dadzą rady dam im mute na przynajmiej około 1-5 godzin.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, grając na Craftapple 2 lata poznałem wiele osób dzięki czemu potrafię z innymi grać.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem wysoką i szczupłą osobą która często gra w gry jak Team Fortres 2, League of Legends, Minecraft itp. W moim życiu uwielbiam pomagać innym oraz umilać życie młodszym osobą jak osoby wieku poniżej 8 lat. Uwielbiam uprawiać sporty, a najbardziej piłkę nożną dzięki czemu jestem w dobrej formie. Jestem kreatywną osobą często coś rysuje lub projektuje. Dodam też że mam szacunek do ciemnoskórych oraz młodszych osób.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jeżeli chodzi o moją dyspozycje wystarczy ze mną omówić czas mojego pobytu na serwerze, z powodu możliwego braku czasu.
    Umotywowanie podania: Chce po prostu pomóc administracji, gdyż grając na serwerze często widuje źle wychowanych graczy w czasie kiedy nikogo nie ma z administracji, mam nadzieje że rozważycie moje podanie.

Reklama
  2. spongehd

spongehd Użytkownik

jestem na tak ;_]
    [hr]
    pozytywna z ciebie osoba ;)

3. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Na TAK:
    - jesteś miłą osobą
    - masz pozytywne nastawienie do ludzi
    - jesteś kulturalny
    - masz doświadczenie
    - umiesz pomagać innym

Na NIE:
    - drobne błędy w podaniu

Jestem na TAK i życzę Ci powodzenia! ;)

4. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Nie napisałeś na którym serwerze lubisz grać, nie chodziło tu o craftapple ale serwery na nim się znajdujące czyli Survival, Creative i SkyBlock.

Nie widzę Cię na serwerze i nie wiem czy pomagasz, najprawdopodobniej grasz na Creative gdyż na Survivalu i SkyBlocku Cię nie spotkałem lub twój Nick za bardzo nie utkwił w mojej pamięci, w każdym bądź razie na temat Twojego pomagania się nie wypowiadam.

Pomimo małych błędów w podaniu jest ono w miarę czytelne.

NEUTRAL.

5. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Witaj _SnoopDog_

Nie będę się za bardzo rozpisywał.

Plusy:
    -znasz komendy pomocnika i obowiązki,
    -długi staż na serwerze jak i w grze,
    -pomagasz czasami innym graczom

Minusy:
    -Twój wiek

Chodzi mi oto, że w Twoim wieku nie popełnia się takich błędów ortograficznych. Jeżeli masz 20 lat to czemu napisałeś coś takiego:

Brak dużej litery, przecinka i kropki.

-sposób załagadzania konfliktów

Miałeś napisać jak załagodzisz konflikt, a nie co zrobisz jak gracz naruszy netykietę.

Co powinieneś robić:
    - pokaż, że masz 20 lat, a nie 10, bo piszesz jakbyś tyle miał ( wątpię, że masz 20, ale nie wnikam i nie będę się sprzeczał )
    -pomagaj na serwerze trochę częściej,

PS. Pamiętaj, że następne podanie możesz złożyć dopiero po upływie 1 miesiąca od poprzedniego wniosku.

Zapomniałem dodać, że jestem na nie.

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Zerowa aktywność na forum.

Prawdopodobnie przekłamany wiek.

Nie ogarnąłeś pytania "Na jakich serwerach nachętniej"

Widziałem cie na serwerze raz (dzisiaj).

" Jestem pomysłowy na temat ulepszeń np. Serwerów. "

I nie zobaczyliśmy ani jednej twojej propozycji??? Szok!

"W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Za naruszenie zasad będę wyrzucał graczy po 3 razy, jeżeli to nie zadziała będę dawał muta, oraz po północy resetuje wszystkie kicki."

1. Nie o to chodziło w tym punkcie.
    2. Nie przeczytałeś regulaminu.

Ocena końcowa:

Nie znam człowieka, a tym których nie znam nie ufam. Z kolei tym którym nie ufam w żadnym wypadku nie dałbym rangi pomocnika.

Jestem na Nie.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page