MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika karcia, 1 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Karolina

Dokładny nick w grze: karcia

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na survivalu i tak ze 4 godzinki dziennie :) .

Data urodzenia: 18.09.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczynałam na wersji 1.9.4 .

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    dokładnej daty nie pamiętam ale gram ze pół roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    nic ,CA to mój ulubiony serwer wszystko mi pasuje.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi:
    -pomagać graczom na czacie
    -Wspierać Ekipe
    -Pomocnik posiada komendy: /kick <nick> i /mute <nick>

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    bardzo mi na tym zależy , na CA już od miesiąca pomagam graczom. Ostatnio jest to moje marzenie.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdyby byłą jaka kolwiek kłótnia i graczy by zaczeli obrażać się nawzajem to bym ich wykopała komendą /kick <nick> ,lecz gdyby by się to powtórzyło wpisała bym wtedy /mute <nick>

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Mam na Imie Karolina. Mam 12 lat. Gram w Minecrafta, i jak dużo osób już wie mam nick w MC karcia. Od roku gram w MC, a teraz mi bardzo zależy na pomocnika na serwerze CA. Ostanio stało się to moim marzeniem .

Umotywowanie podania:
    Jak już pisałam ja od miesiąca pomagam graczom na CA . Ostatnio stało się to moim marzeniem.

Mam nadzieje że teraz mi się uda zostać Pomocnikiem. :)

~Pozdrawiam karcia :D ~

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Nie zapomnij wpisać [/b] Po każdym "wersie"

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Jestem na NIE, jesteś tak zmienna ... nie ma takiego dnia jak jeseś żebyś nie napisała "kończe z serwerem", udzielaj się więcej, przeczytaj regulamin

4. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Niestety jestem na NIE. Nigdy nie miałam przyjemności spotkać cię na Survivalu, a już na pewno wtedy, gdy rzekomo "pomagałaś" graczom. Nie określiłaś swojej dyspozycyjności oraz przybliżonej daty rozpoczęcia gry w MineCraft. Nie umiesz również widocznie załagadzać powstałych konfliktów, gdyż dawanie /kick oraz /mute nic tak naprawdę nie da, jeśli gracze nie zrozumieją powodu dla którego zostali ukarani. Powinnaś też przede wszystkim z nimi na spokojnie porozmawiać.. Zapoznaj się z regulaminem, częściej pomagaj graczom, wpadnij na TS, a podanie napisz ponownie za miesiąc.

5. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie się zlewa, są błędy językowe. Nie widzę żebyś pomagała, ale możliwe, że się mijamy. No cóż na tą chwilę nie jestem w stanie powiedzieć czy się nadajesz...

6. daark_life

daark_life Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE!
    -Podanie jest niezrozumiałe i zawiera błędy.
    -Nie widziałam Cię nigdy na serwerze.
    -Nie widziałam, abyś pomagała graczom.
    Daj się poznać innym! Wpadnij na TS'a, udzielaj się na forum i bierz czynny udział w życiu serwera!

Pozdrawiam, i życzę powodzenia!

7. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widze że jednak nie mam szans na pomocnika. no nic po prostu do tego się chyba nie nadaje :( .

Reklama
  8. jacold

jacold Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Od Twojego ostatniego podania zauważyłem wyraźny wzrost aktywności, chęć pomocy innym graczom wręcz się przelewała z czatu jak pisałaś swoje posty to na pewno plus , ale pamiętam też kilka "słabszych" dni kiedy rezygnowałaś z gry w mc.
    Zdecyduj się wreszcie :)
    Jestem na tak.

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Karcia pełnienie obowiązków Pomocnika nie jest dla wszystkich. Być może właśnie dla Ciebie nie jest to odpowiednia funkcja.
    Ale pamiętaj, że na przynależności do Ekipy CraftApple świat się nie kończy. : )
    Graj sobie spokojnie w MC, baw się ze znajomymi, odkrywaj sekrety MC, poznawaj nowych ludzi.

A jak będziesz chciała komuś pomóc to ostatnia rzecz jaką do tego potrzebujesz to ranga Pomocnik! Bez niej też możesz pomagać.

Do zobaczenia na serwerze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę