Witaj chciałam złożyć podanie o pomocnika z konta sarathekiller mam 13 lat chciałam zostać pomocnikiem bo lubie pomagać ludzią na serwerach i w realu jak ktoś nie wie to mówie im pomagam może nie mam dobrych kontaktów z ludźmi ale staram sie być pomocna to wszystko :]:][/font][/size][/b]
Witaj sarathekiller! Wybacz ale Twoje podanie zostanie odrzucone :<. Powód? - Brak OBOWIĄZKOWEGO wzoru -krótki staż na serwerze -zerowa aktywność na forum -na serwerze Cię widziałem ale raczej zadawałaś pytania a nie odpowiadała -(prawdopodobnie) starasz się pomagać Pograj dłużej na serwerze, pomagaj innym, zwiększ aktywność na forum, oraz popracuj nad ortografią *ludziom. Serdecznie pozdrawiam Panstachu321
Witaj, Saro! Niestety, ale twoje podanie w 100% zostanie odrzucone. Kiedy zdecydujesz się już napisać je ponownie radzę stosować się do wzoru (http://craftapple.pl/forum/thread-5709.html). Postaraj się również barwnie ubrać je w słowa, aby nie wyglądało tak nieestetycznie. Podejrzewam, że to podanie pisałaś na szybko? Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy.