MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kitesska, 14 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kitesska

Kitesska Gość

Imię: : Paulina.

Dokładny nick w grze: : Kitesska.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: : Staram się przebywać codziennie po kilka godzin, ale ze względu na swoje życie prywatne nie zawsze mam na to czas. Większość swojego czasu spędzam na Creative.

Data urodzenia : 10 luty 2006r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę rozpoczęłam rok temu mniej więcej w sierpniu. Niestety wersji nie pamiętam, ale zapewne była to wersja 8.1 Czy coś koło tego.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: : Nie. Gdy przebywam na Creative, zazwyczaj skupiam się na rozbudowie działki, niż na dyskusjach na Chacie. Staram się przestrzegać regulaminu.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: : Na razie CraftApple podoba mi się w obecnej odsłonie. :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: :

- Pomagać Moderatorom w drobnych usterkach i ogarnianiu chatu.

- Zgłaszać wszystkie usterki i BUGI do specjalnych jednostek.

- Pomagać graczom. Pomóc rozwiązać ich problemy i wyjaśnić komendy.

- Uczestniczyć na forum oraz na Serwerze CraftApple.

- Być dyspozycyjnym.

----------------------------------------------------------

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: : Uważam że większość graczy zachowuje się niezbyt kulturalnie. Używa słów erotycznych lub obraźliwych wobec innych graczy. Chciałabym móc zapobiegać tym sytuacjom i umilać grę innym. Warto zwrócić uwagę na dzieci, które również uczestniczą w grze. W końcu Gra ma umilać czas wolny.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku po dostaniu zgłoszenia postaram się wyciągnąć jak najwięcej faktów ze zdarzenia. Później wyciągnę wnioski i ukaram odpowiednio sprawcę bądź ofiarę, jeśli okaże się, że mówi nieprawdę.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: : Myślę że tak. Sama pomagam wielu osobom w moim prywatnym życiu, więc myślę że tak :)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. :
    Zacznę od tego, że jestem wielką fanką gier komputerowych oraz tych na Konsole. Pomimo mojego wieku spędzam wiele czasu w internecie. Najczęściej oglądając filmiki na YouTube, lub pisząc na Facebooku. W wolnej chwili gram oczywiście w gry czyli : TheSims, MineCraft, GTA. Uwielbiam budować w Minecraft. Czy to na prywatnym świecie czy na publicznym.

Określ swoją dyspozycyjność: : Dyspozycyjna jestem zawsze od godziny 15. Jednak gdyby coś się stało, że nie mogłabym uczestniczyć na Serwerze, poinformowałabym odpowiednie jednostki na forum czy zamieszczając wątek.

Umotywowanie podania: : Na prawdę kocham grać na CraftApple, ale nie mogę patrzeć, jak pewne osoby niszczą tą atmosferę. Bardzo chciałabym wspomagać innych w ich problemach. To moja rola. c: Ale moje podanie dobiegło końca. Liczę na pozytywne głost, chociaż tego nie oczekuję. Każdy ma swoje zdanie. :)

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Witaj Kitesska !

Wytke Ci tutaj plusy i minusy Twojego podania:
    + Podanie ładnie i estetyczne napisane
    + Widać w Tobie potencjał

- Troszeczkę niski wiek :<
    - Mogłaś bardziej rozbudować niektóre odpowiedzi
    - Mała aktywność na forum
    - Nie zrozumiałaś niektórych pytań
    - Nie ma wersji 8.1 tylko jest 1.8 :D

Na chwile obecną jestem na NIE.
    Spróbuj ponownie za minimum miesiąc

Pozdrawiam
    Panstachu321

3. Kitesska

Kitesska Gość

Rozumiem. C: Jednak jestem że tak powiem kumata. :D Proszę o danie mi sznasy. Staram się ale coś nie wychodzi :D Czy możesz jeszcze rozpowszechnić moje podanie dla innych adminów iwgl? Chcę poznać ich opinię :) Pozdrawiam.

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Nie ma takiej wersji

Świadczy to o tym, że nie pomagasz :).

Brak komend.

10/11 lat i wyzywa od dzieci :D

Witaj, pominąłaś jeden punkt, nie powiem ci, który przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, i zobacz czego brakuje, podanie nie estetycznie napisane, rozciągnięte na siłe, brak aktywności na forum, jestem na NIE.

5. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Od ostatniego podania nie minął miesiąc

Podanie do zamknięcia

Ps.
    Nie rób takich wielkich odstępów podanie ładniej nie wygląda tylko sztucznie powiększasz słaba aktywność

Na Nie

6. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    + Widać, że jesteś zaangażowana.
    + Podanie przyjemnie się czyta.
    - Mała aktywność na forum.
    - Wiek.
    - Nie widziałam, abyś pomagała użytkownikom.
    Droga Kitessko,
    Następnym razem pamiętaj, abyś przeczytała uprawnienia i obowiązki pomocnika (http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html) oraz zastosowała się do wzoru podania (http://craftapple.pl/forum/thread-11.html). Wpadnij na TS'a, daj się poznać innym, zacznij więcej udzielać się na forum i pomagać w grze, a podanie napisz ponownie za miesiąc.
    Powodzenia! :*

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę