MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o Rangę Pomocnika otoon

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika otoon PL, 9 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otoon PL

otoon PL ANANAS

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał

Dokładny nick w grze:eek:toon

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:przebywam codziennie w grze 2/2 i pół godziny na serverze creative (na mc.craftapple.pl).

Data urodzenia:2007 rok

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Wersja(nie wiem chyba 1.6) około.2011

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Czerwiec 2016 rok

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłem karany na serverze ani na forum.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chicałbym naprawić błąd z armor-standami na serverze creative.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik musi odpowiadać na(nie głupie) pytania i zachować łat na serverze.Pomocnik może kickować i banować oraz używać komend: /tp, /v itp.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem by dodać coś i naprawić (jeśli będzie taka potrzeba) oraz upilnować ten server.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będę załagadzać konflikty w sposób szybki (nie marnować czasu poszkodowanych i sprawcy oraz samego siebie i nie "wciskać" komuś czegoś na siłę).

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:posiadam umiejętność pracy z ludźmi.

Jestem miły i mądry.Lubie rysować (ale nie kolorować wydrukowane szkice). Lubię grać w minecraft'a.Lubie fizykę i chemię.Lubię oglądać filmy na youtubie.

Określ swoją dyspozycyjność:Zwykle bywam na serverze w godzinach 16-18 lub innych(mogę też być nawet o 8 rano).

Umotywowanie podania:piszę tą rekrutacje ponieważ sądzę że mogę się przydać ponieważ umiem pracować z ludźmi.:D

Serdecznie proszę o przyjęcie podania.Dziękuję.:]

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    http://craftapple.pl/forum/thread-8806.html

Nie odczekałeś miesiąca.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę