Imię:Michał Dokładny nick w grzetoon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam codziennie w grze 2/2 i pół godziny na serverze creative (na mc.craftapple.pl). Data urodzenia:2007 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Wersja(nie wiem chyba 1.6) około.2011 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Czerwiec 2016 rok Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłem karany na serverze ani na forum. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chicałbym naprawić błąd z armor-standami na serverze creative. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik musi odpowiadać na(nie głupie) pytania i zachować łat na serverze.Pomocnik może kickować i banować oraz używać komend: /tp, /v itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem by dodać coś i naprawić (jeśli będzie taka potrzeba) oraz upilnować ten server. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Będę załagadzać konflikty w sposób szybki (nie marnować czasu poszkodowanych i sprawcy oraz samego siebie i nie "wciskać" komuś czegoś na siłę). Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam umiejętność pracy z ludźmi. Jestem miły i mądry.Lubie rysować (ale nie kolorować wydrukowane szkice). Lubię grać w minecraft'a.Lubie fizykę i chemię.Lubię oglądać filmy na youtubie. Określ swoją dyspozycyjność:Zwykle bywam na serverze w godzinach 16-18 lub innych(mogę też być nawet o 8 rano). Umotywowanie podaniaiszę tą rekrutacje ponieważ sądzę że mogę się przydać ponieważ umiem pracować z ludźmi. Serdecznie proszę o przyjęcie podania.Dziękuję.:]