Imię: Kacper Dokładny nick w grze:KN0PERS Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Od 2 max do 5 godzin Data urodzenia:2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem grać od około 2010 rok na wersji najpierw 1.7.2 a następnie 1.10 (po kilku latach) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2010 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie (nigdy,wcale) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jakieś pomocnicze nwm pluginy na sprawdzanie kill-aury itp. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada 2 komendy :/kick nick oraz /mute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ chce pomać administracji graczom i rozwijać serwer W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyoprzez rozmowe(czyli szybkie pisanie z graczami oraz uspakajając ich) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak często współpracuje z ludźmi (graczami) Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Interesuje się i to bardzo informatyką jak i YouTube.Często gram na CraftApple jak i innych sewerach minigames.Bardzo często pomagam znajomym jak i graczom na serwerach jestem adminem na innym serwie ,który jest nadal aktywny jak dobrze pamiętam.Uważam (według mnie) stosowne jest (robie to dla administracji) nagrywanie dla udowodnienia używania cheatów u innych graczy.Moim marzeniem jest zostać pomocnikiem tego najlepszego serwera minecraft. Określ swoją dyspozycyjność:MOGE PLS xD Umotywowanie podaniaonieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom oraz utrzymywać sprawiedliwość wobec niestosownym graczom (czyli informować adminow czy też moderatorów na temat cheaterów<-- nagrywam dowody na temat cheatów urzywania ich u graczy)