Witam. Chciał bym zostać pomocnikiem na CraftApple. Mój dokładny nick w grze to MegaSuperGracz. Na serwerze jestem ponad kilka miesięcy i dużo czasu dziennie na nim spędzam. Mam lat 12 i chodzę do 6 klasy. Najczęściej przebywam na serwerze creative. Gram dosyć długo w minecraft ponad 3 lata. Nigdy na CraftApple nie miałem bana ani nie zostałem wyrzucony. Nigdy nie byłem pomocnikiem ani administratorem na serwerze. Komendy pomocnika to : /kick nick - komenda wyrzuca gracza z serwera. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie i zaufacie. Jestem ogarniętym i bardzo miłym chłopakiem. Na koniec powiem o obowiązkach pomocnika. Obowiązkiem pomocnika jest : - Pomaganiem moderatorom w ogarnięciu czatu. - Zgłaszanie wszelkich problemów, usterek, bugów do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach i wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczy w życiu serwera i dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym czyli wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda. [hr] Na bang się niedostane
Jestem na NIE. Powody: Zły prefix (tytuł). Brak pytań. Skopiowane obowiązki pomocnika. Troche przykrótkawe. Parę błędów ortograficznych (np. chciałbym*). Powodzenia za miesiąc!