MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o stanowisko pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Mr_Noob, 6 August 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mr_Noob

Mr_Noob Użytkownik

Imię:Alex Kacper
    Dokładny nick w grze:Mr_Noob
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Od 2 max do 5 godzin
    Data urodzenia:2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem grać od około 2010 rok na wersji najpierw 1.7.2 a następnie 1.10 (po kilku latach)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie (nigdy,wcale)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jakieś pomocnicze nwm pluginy na sprawdzanie kill-aury itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada 2 komendy :/kick nick oraz /mute nick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ chce pomać administracji graczom i rozwijać serwer
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:poprzez rozmowe(czyli szybkie pisanie z graczami oraz uspakajając ich)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak często współpracuje z ludźmi (graczami)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Interesuje się i to bardzo informatyką jak i YouTube.Często gram na CraftApple jak i innych sewerach minigames.Bardzo często pomagam znajomym jak i graczom na serwerach jestem adminem na innym serwie ,który jest nadal aktywny jak dobrze pamiętam.Uważam (według mnie) stosowne jest (robie to dla administracji) nagrywanie dla udowodnienia używania cheatów u innych graczy.Moim marzeniem jest zostać pomocnikiem tego najlepszego serwera minecraft.
    Określ swoją dyspozycyjność:Tak t
    Umotywowanie podania:ponieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom oraz utrzymywać sprawiedliwość wobec niestosownym graczom (czyli informować adminow czy też moderatorów na temat cheaterów<-- nagrywam dowody na temat cheatów urzywania ich u graczy)

Reklama
  2. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Z tego co widzę, to jakoś nie piszesz skarg na graczy którzy jakoś łamią regulamin.

3. fox12

fox12 Użytkownik

Błędy, brak aktywności, nie pomagasz konto założone Dzisiaj lub Wczoraj.

Nie.

4. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

[size=medium]Dobra, pora się wypowiedzieć :p
    Minusy:
    -podanie nieczytelne
    -nie podałeś serwera, na którym spędzasz najwięcej czasu
    -podanie mało rozbudowane, widziałem lepsze podanie
    -ledwo masz konto na forum i podanie...
    -kiepski pomysł na polepszenie serwera, nie istnieje raczej
    taki pl (plugin) na sprawdzanie kill aury, zresztą na CA raczej nie potrzeba żadnych nowych pl.
    -nie widziałem cię na serwerze, ale to być może dlatego, że nie wiem, na którym serwerze można cię spotkać.
    -wiek. Sam jestem z tego rocznika i mam wrażenie, że ktoś -15 się nie nadaje na pomocnika
    Plusy:
    -masz doświadczenie z innego serwera
    -masz czas dla serwera
    -nie byłeś karany
    -dobry pomysł na rozwiązanie konfliktu między graczami
    [/size]
    Na NIE

5. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Może ja się wypowiem ?

Na Nie:
    - Wszystko się zlewa (podanie nieestetyczne)
    - Nie widuję cię na serwerze i na forum.
    - Nie widzę, jak pomagasz.
    - Nie znasz uprawnień i obowiązków Pomocnika.

Na Tak:
    - Nie byłeś karany

Ostatecznie:
    ❌ NIE
    Powodzenia za miesiąc.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page