MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o stanowisko pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika KN0PERS, 11 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KN0PERS

KN0PERS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kacper
    Dokładny nick w grze:KN0PERS
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Od 2 max do 5 godzin
    Data urodzenia:2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem grać od około 2010 rok na wersji najpierw 1.7.2 a następnie 1.10 (po kilku latach)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2010
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie (nigdy,wcale)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jakieś pomocnicze nwm pluginy na sprawdzanie kill-aury itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada 2 komendy :/kick nick oraz /mute nick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ chce pomać administracji graczom i rozwijać serwer
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:poprzez rozmowe(czyli szybkie pisanie z graczami oraz uspakajając ich)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak często współpracuje z ludźmi (graczami)
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Interesuje się i to bardzo informatyką jak i YouTube.Często gram na CraftApple jak i innych sewerach minigames.Bardzo często pomagam znajomym jak i graczom na serwerach jestem adminem na innym serwie ,który jest nadal aktywny jak dobrze pamiętam.Uważam (według mnie) stosowne jest (robie to dla administracji) nagrywanie dla udowodnienia używania cheatów u innych graczy.Moim marzeniem jest zostać pomocnikiem tego najlepszego serwera minecraft.
    Określ swoją dyspozycyjność:MOGE PLS xD
    Umotywowanie podania:ponieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom oraz utrzymywać sprawiedliwość wobec niestosownym graczom (czyli informować adminow czy też moderatorów na temat cheaterów<-- nagrywam dowody na temat cheatów urzywania ich u graczy)

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Zacznijmy:

Na +:
    - Wiek w miarę,
    - Długo jesteś na serwerze,
    - Długo grasz na CA...
    - Pełniłeś podobną funkcję,
    - Znasz komendy Pomocnika,
    - Umiesz współpracować z innymi.

Na -:
    - Krótkie podanie,
    - Nie widuję cię na serwerze,
    - Podanie ubogie,
    - "Określ swoją dyspozycyjność:MOGE PLS" aha, dyspozycyjność - kiedy najczęściej jesteś na serwerze itd.,
    - "Umotywowanie podania:ponieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom [...]" to jest umotywowanie podania? Skoro to jest umotywowanie to ja jestem elfem.
    - Interpunkcja jest... zła?

Jestem na NIE

Zapoznaj się z regulaminem CA, daj się nam poznać wchodząc na TS3.
    Powodzenia za miesiąc.

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Widuję Cię na serwerze, lecz nie zauważyłem byś kiedykolwiek komuś dobrowolnie pomógł.

Wspomniałeś, że zacząłeś grać na naszym serwerze już w 2010 roku, ale najwyraźniej zapomniałeś, że nasza sieć serwerów istnieje dopiero od 2013.

Napisałeś, że na innym serwerze jesteś już Administratorem, czyli z pewnością nie poświęcałbyś naszemu serwerowi odpowiedniej ilości czasu.
    Podanie napisane niedbale i niestarannie, zawiera wiele błędów ortograficznych.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę