Imię: Kacper Dokładny nick w grze:KN0PERS Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Od 2 max do 5 godzin Data urodzenia:2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Zacząłem grać od około 2010 rok na wersji najpierw 1.7.2 a następnie 1.10 (po kilku latach) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2010 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie (nigdy,wcale) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jakieś pomocnicze nwm pluginy na sprawdzanie kill-aury itp. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada 2 komendy :/kick nick oraz /mute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ chce pomać administracji graczom i rozwijać serwer W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyoprzez rozmowe(czyli szybkie pisanie z graczami oraz uspakajając ich) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak często współpracuje z ludźmi (graczami) Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Interesuje się i to bardzo informatyką jak i YouTube.Często gram na CraftApple jak i innych sewerach minigames.Bardzo często pomagam znajomym jak i graczom na serwerach jestem adminem na innym serwie ,który jest nadal aktywny jak dobrze pamiętam.Uważam (według mnie) stosowne jest (robie to dla administracji) nagrywanie dla udowodnienia używania cheatów u innych graczy.Moim marzeniem jest zostać pomocnikiem tego najlepszego serwera minecraft. Określ swoją dyspozycyjność:MOGE PLS xD Umotywowanie podaniaonieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom oraz utrzymywać sprawiedliwość wobec niestosownym graczom (czyli informować adminow czy też moderatorów na temat cheaterów<-- nagrywam dowody na temat cheatów urzywania ich u graczy)
Zacznijmy: Na +: - Wiek w miarę, - Długo jesteś na serwerze, - Długo grasz na CA... - Pełniłeś podobną funkcję, - Znasz komendy Pomocnika, - Umiesz współpracować z innymi. Na -: - Krótkie podanie, - Nie widuję cię na serwerze, - Podanie ubogie, - "Określ swoją dyspozycyjność:MOGE PLS" aha, dyspozycyjność - kiedy najczęściej jesteś na serwerze itd., - "Umotywowanie podaniaonieważ chce pomagać i to bardz bardzo graczom [...]" to jest umotywowanie podania? Skoro to jest umotywowanie to ja jestem elfem. - Interpunkcja jest... zła? Jestem na NIE Zapoznaj się z regulaminem CA, daj się nam poznać wchodząc na TS3. Powodzenia za miesiąc.
Witaj, Widuję Cię na serwerze, lecz nie zauważyłem byś kiedykolwiek komuś dobrowolnie pomógł. Wspomniałeś, że zacząłeś grać na naszym serwerze już w 2010 roku, ale najwyraźniej zapomniałeś, że nasza sieć serwerów istnieje dopiero od 2013. Napisałeś, że na innym serwerze jesteś już Administratorem, czyli z pewnością nie poświęcałbyś naszemu serwerowi odpowiedniej ilości czasu. Podanie napisane niedbale i niestarannie, zawiera wiele błędów ortograficznych. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.