1.Nick z gry:elektrownie 2.Data otrzymania bana:24.03.2016 Godzina 13:40 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Bana Dostałem za to że ktoś wrzucił filmik na yt. jak mam laga i że niby latam. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:UB chciałbym dostać ponieważ, nigdy nie instalowałem nic podobnego, mam trochę słaby internet więc czasami tak mam.. Nigdy nie miałem zamiaru czitować...
Jestem na Nie nie okazałeś żadnej skruchy,ze swojej strony piszesz jak by nic się nie stało,na filmie widać wyraźnie,że to nie jest lag to tyle z mojej strony Pozdrawiam
Lag może oddziaływać na grę z twojego punktu widzenia, ale z punktu widzenia osoby trzeciej nie powinno tego być. W CS 1.6 jeszcze można by uwierzyć, ale tutaj tak dobrze nie ma.
Nie będę się za dużo wypowiadać, bo na cheatach się kompletnie nie znam. Powiedziałeś mi, że jesteś czysty. Kłamałeś? Bardzo nie lubię kłamstwa. Nie lepiej było się po prostu przyznać? Nie przeczę również, że jesteś osobą radzącą sobie z instalowaniem modów, więc to by nie stanowiło dla Ciebie problemu. Radzę się przyznać, kara będzie prawdopodobniej łagodniejsza.
Wspomagacz o nazwie "fly" nie działa na serwerze, każdy dobrze o tym wie. Nawet jeżeli gracz używał by go "tak jak na tym filmiku widać" to zaraz po 1/2 sekundach by go cofnęło, lecz czegoś takiego nie widać. Gracz sam naciskając klawisz "S" wycofał się. Pragnę zauważyć, że na serwerze jest bardzo dużo bugów/błędów. Bardzo często widziałem graczy, że chodzili właśnie tak po /spawn, a dlaczego? Hmm, bo są lagi? Jest masa błędów na serwerze. Co do UB, jak najbardziej na tak. A na przyszłość to osoba która wydaje bana niech się dwa razy zastanowi, a jak się zbytnio nie zna niech zapyta kogoś kto ogarnia Cheaty, lub niech poszpera w źródłach.
ThunderBuddys, gracze tak chodzą po spawn, bo tam jest "podwójny skok", wykorzystujący właśnie latanie, jeśli się nie mylę.
Co ma skok do latania? Skok jest jednorazowy, a latanie jest cały czas dopóki go nie wyłączysz poprzez naciśniecie klawisza na którym była ustawiona modyfikacja. Jedyny sposób na latanie jest właśnie pobranie jakiegoś wspomagacza który umożliwia nam właśnie taką rzecz. Wiemy jednak, że włączając "fly" i naciskając spacje lecimy do góry po czym po 2 sekundach jesteśmy znów na ziemi. Jedyną opcją jest bawienie się tym cheatem i ustawienie go tak, że lata się 1 kratkę nad ziemią, lecz nawet jeżeli tak byśmy mieli ustawione od razu spadlibyśmy na ziemię. Typowe wspomagacze które możemy pobrać na internecie działają, lecz "fly" które jest w nich zawarty nie działa. Jeżeli chcemy uzyskać latanie musimy znać się dość bardziej obszernie na wspomagaczach lub szukać bardziej tych nieznanych cheatów które nie są tak szybko dostępne w internecie lub samemu zrobić ten właśnie cheat.
Moim zdaniem lag. Zobaczcie sobie skargę, którą kiedyś wstawiłem właśnie za fly. Tam gościu nie latał 0,5 kratki jak elektrownie, czy Gallus. Był i poruszał się nad ziemią dobrych 15 ktatek. [hr] Zapomniałem dodać, jestem za UB.
Hmm nie chce się za dużo wypowiadać. Jedyne dłuższe unoszenie się w powietrzu po za creative to lag na lobby. Po za tym widać na filmiku jak na surwiwalu latasz po czym lądujesz jest to czit. Podpowiedź: Następnym razem się przyznaj i przeproś a nie kłam. Sory jestem na nie
Jestem za UB!! Po 1. To co napisał Thunder to prawda!! To jest błąd gry! Sam widziałem pare osób w tym 1 admina, i wątpie zeby on/a miał "fly". Na innych serwerach tez sa bledy takie np. Ze połowa skina jest pod ziemią lub nad ziemią. W tym przypadku to tez jest błąd serwera!! Po 2. Po co kto miał latać 0,5 kratki nad ziemią? To bez sensu! Infi zrób coś z tym!! Jak by to było "fly" to połowa graczy miała by Bana!! Elektrownie powodzenia. Mam nadzieje ze dostaniesz UB
Jeśli się nie mylę, to gracz Gallus zachował się prawie dokładnie tak samo pod względem sposobu czitowania. Aż tak dobrego serca nie mam, żeby czity odpuszczać.