Dokładny nick w grzeacanowskiBebalo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Chyba godzina, 2 godziny lub 3 godziny Ile masz lat:Mam 9 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Wrzystkim Jak długo grasz w Minecraft:Chyba od paru lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Z tym nickiem od dzisiaj Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:NieB) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick powód I Dlaczego Ty:Tylko marze o tym Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Kacper. Mam 9 lat. Lubie grać na komputerze a najbardziej w Minecrafta. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Ze czasami latamy w lobby Wymień kilku członków ekipy:MrAstar,_Zielony_ i ThreeEyedMaster Więcej nie znam Jakie obowiązki ma Pomocnik:Trzymać porządku na czacie i pomagać graczom Prosze powiedzcie TAK bo dla was na mc.craftapple.pl was zdenuje! OSTRZEGAM!!!:dodgy:
-Wiek -Ortografia -Nie pełniłeś takiej funkcji nigdy -Bardzo krótkie zdania -Latanie w lobby to lag -Nie znasz członków ekipy -To nie koniec obowiązków Pomocnika -Mam wrażenie, że na siłę próbujesz być smieszny -Grasz od dzisiaj i tłumaczysz się, że na tym nicku -Dziwny nick -Można znaleźć więcej tych minusów, ale nie chce mi się, bo wiem, że podanie będzie zamknięte.
Marcinek, powiedz mi do cholery co ma kurwa nick do Podania? Nawet jeżeli Podanie było by ładniejsze to też byś był na Nie z powodu Nicku ?
1. Takimi słowami nic nie załatwisz, bo na mnie to nie działa i nie zmienię swojej decyzji ze względu na sam nick, a doczepić się można do wielu rzeczy, jakby ktoś się nazwał JestemDebi*em i złożyłby podanie takie jak to, nic by to na Ciebie nie zdziałało?
marcinek7 ma jednak trochę racji [hr] Gdybym miał własny 250 slotowy serwer nigdy nie przyjąłbym gracza o nicku: JestemDebi*lem na pozycję członka ekipy. To tak nie działa...