Patryk12 Serwerowi mogę poświęcić do 3/4 godzin . Mam 12 lat prawie 12 i pół Najwięcej czasu spędzam na creative i survival . W minecraft gram 1 rok . Na serwerze tym gram 4 mięsiace . Nie , nie miałem bana . Nie nie pełniłem podobnej funkcji . Komenda to /kick (nick) powód) Dlatego ja uważam że częsta odpowiadam na pytania graczy . Brałem udział w konkursie matematycznym kangurze 2014 . I w zawodach mini siatkówke Powiatowych . Tak znam bugi np. tomasz na /spawn stawiał mechanizmy i dostał za to bana to jest bug . Administrator XInfiniterX Administrator Wioletta Mod Pearl Pomocnik Puma_Poland Pomocnik pat277 Pomocnik RaddiPL Pomocnik Phantom_Screw i inni Pomocnik musi odpowiadać graczom na pytanie i być aktywny na serwerze . Pomagać w sprawach dotyczaćżych serwera Prze np. spam Pomocnik ma obowiązek kickowac gracza np. /kick DemolkaDK spam Proszę o przyjęcie na próbę Patryk12 [hr] Mam Nadzieje że zostanę przyjęty na próbe
Na początku przestałam czytać te podanie ponieważ, nie chciałam domyślać się na jakie pytanie odpowiadasz -Za mały wiek -Przyczepiasz się do innych osób a później im obrabiasz dupe -Zachowanie nawet dobre ale czasem się denerwujesz. Na nie.