Dokładny nick w grze . Mój dokładny nick to Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? ... Serwerowi mogę poświęcić około 3/4 godziny dziennie . Ile masz lat ? ... Już mam 13 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? ... Najwięcej czasu spędzam na creative . Jak długo grasz w minecraft ? ... W minecraft gram ponad rok . Jak długo grasz na craftapple.pl ? ... Na craftapple.pl gram 5 miesięcy . Czy miałeś/aś tu kiedyś bana ?... Nie , nie miałem . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ? ... Nie,nie pełniłem . Czy znasz komendy Pomocnika wymień je. .. /kick (nick) (powód). Czy znasz jakieś błędy bugi na tym serwerze ? ... Nie , nie znam . Wymień kilku członków ekipy . Administracja Najwyższa XinfiniterX Wioletta VICE Administracja MrAstar kshycho adsone Moderatorzy (Mod) Bobikowski XBlowUpX Pearl Phantom_Screw Puma_Poland Pomocnicy Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Sqirim Sizimon Marcinek7 Dlaczego ty ? ... Dlatego , że jestem Pomocny na czacie , upominam graczy od 6 wykrzykników upomnienie od 10 kick . Opisz siebie w kilku długich zdaniach ... Jestem wysokim chłopcem o długich włosach . Interesuję się sportem i dzięki temu pojechałem na zawody mini piłki siatkowej . Mam na imię Hubert . Jakie obowiązki ma Pomocnik ? ... Pomagać Moderatorom (Modom) w ogarnieniu czatu . Zgłaszać wszelkie problemy ustelki bugi do Vice Administratora lub Administratora Pomagać graczom w ich problemach wyjaśnić działanie komend Uczesniczyć w dyskusjach oraz w życiu serwera Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przesz Vice Administratora (Moda) Sory za kolejność pytań mam nadzieje że to nie ma względu .[/font] .
Jeszce raz przepraszam za kolejność pytań . Mam nadzieje że to nie ma znaczenia . Pozdrawiam Patryk12 !!
Błędów dużo! Nie chciał bym być nie uprzejmym, ale mówiąc tak szczerze to się nie wysiliłeś. To podanie nie jest ciekawe - a wręcz przeciwnie: jest po prostu nudne. Wiem, że jeszcze napiszesz podanie za miesiąc, ale wtedy postaraj się. Masz 13 lat - więc już chyba umiesz ortografię, wiesz co to interpunkcja - umiesz pisać. To podanie jest na bardzo niskim poziomie. Nie ma w nim tego co jest np. u Phantom_Screw --> zobacz na jego Podanie - nie odpisuj, ale sobie poczytaj tak z kilka i dopiero napisz. Możesz też napisać sobie wcześniej. Potem dopisywać - ubarwiać treść w słowa których tu mówiąc szczerze za brakło. Na ten moment jestem na NIE! Lecz gdy treść poprawisz - dasz więcej przykładów na to, że się nadajesz, to będzie wtedy duże TAK