Dokładny nick w grze ? ... Mój nick w grze to Patryk12 . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ? ... Tak od 4/5 godzin w dziennie ale teraz mam komputer w naprawie . Ile masz lat ? ... Mam 13 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ? ... Najwięcej czasu spędzam na creative . Jak długo grasz w minecraft ? .... W minecraft gram rok i pół . Jak długo grasz na mc.craftapple.pl ? .... Na tym serwerze gram rok . Czy miałeś/aś tu kiedyś bana ? ... Nie, nie miałem bana . Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze ? ... Nie niestety nie pełniłem . Czy znasz komendy Pomocnika ? Wymień je . .... Jest tylko jedna komenda /kick (nick) (powód) wywala gracza z serwera . Dlaczego ty ? ... Jestem ogarnięty oraz trudna mnie wkurzyć . Nie pełniłem nigdy takiej funkcji i bym chciał spróbować . Nie kickuje bez powodu . Opisz siebie w kilku długich zdaniach . ... Mam na imię Hubert . Lubię sport konkretnie interesuję się piłką nożną . Chodzę do Szkoły Podstawowej . Mam 13 lat . Lubię komuś pomagać i też tak czynię . Czy znasz jakieś błędy bugi na tym serwerze ? ... Obecnie gram na 1.8.1 i nie zauważyłem żadnych bugów . Wymień kilku członków ekipy . ... XInfiniterX Wioletta MrAstar kshycho adsone Bobikowski wymiatacz23 XBlowUpx Phantom_Screw Puma_Poland Aikoo pat277 RaddiPL Bizon Sqirim Viran123 Marcinek7 (Mod) Pearl Jakie obowiązki ma Pomocnik ? ... - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu . - Zgłaszać wszelkie błędy/usterki/bugi dla Vice Administratora lub Administratora . - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend . - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum . - Być dyspozycyjnym ( Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora , Moderatora (Moda) . [/color] [hr] Pisałem czarnym kolorem i jest szarym sorry .
drugie sorry ale mogę prosić żebyście nie zwracali na to uwagi . ? Proszę was . [hr] Czekać miesiąc to trochę długo .
Niestety,ale jestem na NIE! Cały czas piszesz to samo podanie. Nie odczekałeś miesiąca. Pozdrawiam pat277!